accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Ajudes per a malalts oncològics

Tipus de prestació

Ajudes de protecció sociosanitària

De què es tracta?

Poden sol·licitar aquestes ajudes aquells mutualistes o, si escau, els beneficiaris que pateixin una malaltia oncològica i hagin de respondre a les despeses ocasionades per la necessitat d'adquisicions i adaptacions especials per a ells.

Quantia

Les ajudes es configuren com una quantia anual que estarà en funció d'una quantitat màxima de 175,00 euros, per a pròtesi capil·lar, i de 50,00 euros per cada sostenidor postmastectomía o altres de analoga naturalesa   (fins a dos a l'any).

La quantia tindrà com a límit la despesa realitzada, si aquesta ha estat inferior.

Beneficiari

Aquells mutualistes o, si escau, els beneficiaris de MUFACE que pateixin una malaltia oncològica degudament acreditada.

Termini de presentació

Les sol·licituds poden presentar-se fins al 31 de desembre de 2021, inclusivament.

Lloc de presentació

 

  • Com a novetat, des d'aquest any pot efectuar la sol·licitud a través de la seu electrònica de MUFACE les 24 hores del dia, tots els dies de l'any, sense necessitat d'acudir a les nostres oficines. Es necessita certificat electrònic en vigor, DNI electrònic, Cl @ veu Permanent o Cl @ veu PIN. Si voleu registrar-se a Cl @ veu, entri aquí.
  • En Les nostres Oficines de MUFACE, sempre amb cita prèvia ,  o en qualsevol dels registres previstos en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.També per correu postal.

 

Documentació

Model de sol·licitud (instruccions en l'imprès) (162  KB)Icono pdf

Informe mèdic (29  KB)Icono pdf

Declaració responsable (49  KB)Icono pdf

Normativa

Art.135 del Reglament General del Mutualisme Administratiu(Abre en nueva ventana) .

Resolució de 7 de maig de 2021, de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat, per la qual es convoca la concessió d'ajudes de protecció sociosanitària durant l'any 2021 (BOE 17 de maig de 2021).