accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Beques d'estudi per a mutualistes

Tipus de prestació

Prestació de pagament únic.

De què es tracta?

Forma part del Programa d'Acció Formativa.

Ajudes econòmiques de pagament únic destinades a sufragar total o parcialment el cost de la matrícula i altres despeses d'inscripció per a estudis universitaris cursats pel mutualista.

S'aproven per convocatòria anual de Muface.

Quantia

Quantitat realment abonada pel mutualista per les despeses de matriculació, amb el límit màxim de 250,00 euros per als matriculats en el curs 2020/2021.

Beneficiari: Mutualistes titulars

Els mutualistes titulars en alta o situació assimilada a l'alta el dia 15 d'octubre de 2020 que mantinguin aquesta condició en la data de presentació de la sol·licitud i cursin en 2020/2021 estudis dels assenyalats en l'Annex I a la Resolució de convocatòria. Aquesta convocatòria no inlcou als mutualistes beneficiaris.

Termini de presentació

Fins el 31 de octubre de 2021, per als matriculats en el curs 2020/2021.A causa de problemes tècnics per formular sol·licituds en els darrers dies de termini, aquest s'ha ampliat fins al 9 de novembre, inclòs. 

Lloc de presentació

En la convocatòria de Beques per a mutualistes matriculats en el curs 2020/2021 la sol·licitud es realitzarà a través de la Seu Electrònica de *Muface en l'adreça https://sede.muface.gob.es/, procés de “Sol·licitud de Beques d'Estudi” mitjançant certificat digital reconegut, DNI electrònic, identificació Cl@ve Permanent o Cl@ve PIN.

Li recomanem la identificació Cl@ve, que no precisa targeta ni programari afegit, i pot sol·licitar-se per Internet, sense desplaçaments. Entri a la seu electrònica de l'Agència Tributària http://www.agenciatributaria.es/ a l'apartat  Cl@ve, i sol·liciti l'enviament d'un codi (CSV) per correu postal. Aquest codi li servirà per activar la seva clau, la qual cosa ha de fer entrant a la seu electrònica de la seguretat social (Cl@ve, gestió de contrasenyes). Pot fer-ho també  a través d'una aplicació de videoconferència, informi's en l'adreça electrònica de l'AEAT.

Normativa

Art.130 del Reglament General del Mutualisme Administratiu(Abre en nueva ventana)

Resolució de 26/03/2021(Abre en nueva ventana) , de Muface per la qual es convoquen beques d'estudi per a mutualistes, per al curs 2020/2021