accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Newsletter MUFACE

SERVEI DE NEWSLETTER MUFACE

 

Benvingut / a al servei de Newsletter, el butlletí de notícies de MUFACE. Si vostè ho desitja, la Mutualitat li remetrà cada dos mesos l'accés als continguts publicats a l'apartat Notícies de la nostra pàgina web. Vegi a continuació les condicions i accés al procés de subscripció i baixa del servei.

 

• CONDICIONS I PROCÉS DE SUBSCRIPCIÓ.

Es tracta d'un servei de subscripció voluntària amb consentiment exprés, sent el compromís de MUFACE utilitzar les dades aportades exclusivament per al cap de remetre la Newsletter. Tot el marc relatiu a Protecció de Dades pot consultar-lo en l'últim apartat d'aquesta pàgina. Vostè podrà donar-se de baixa si ho desitja, en qualsevol moment, a l'enllaç que apareix a l'apartat següent.

La descripció de l'procés de subscripció és la que segueix:

  • Se sol·licita: email, consentiment exprés LOPD i captcha.
  • Requereix confirmació de correu electrònic (Validesa: 24 hores).

 

* ENLLAÇ PER SUBSCRIPCI Ó (Recordeu confirmar el seu email a 24 hores).

 

• BAIXA DEL SERVEI

  •  Es demana: email i captcha.
  •  Requereix confirmació de correu electrònic (Validesa: 24 hores).

* ENLLAÇ PER BAIXA DEL SERVEI (Recordeu confirmar el seu email a 24 hores)

 

ALTRES DETALLS DEL SERVEI

Els correus remesos per a informació de correu electrònic o enviament de la butlleta no són susceptibles de resposta per part de l'interessat. Si té alguna consulta relativa als nostres serveis, escriviu en el Formulari web d'Atenció a l'Mutualista ENLLAÇ . A aquest servei pot també accedir a través de l'App de MUFACE. ENLLAÇ

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES:

Entre les activitats de tractament de dades personals de l'Registre d'activitats de MUFACE hi ha la de "Activitats de difusió promogudes per MUFACE", que inclou aquest butlletí de notícies electrònic. La finalitat d'el butlletí és oferir-li informació sobre esdeveniments institucionals i activitats de MUFACE i, de vegades, oferir-la possibilitat d'inscriure en esdeveniments. La legitimació per al tractament es basa el consentiment per vostè manifestat en relació amb l'ús de la seva adreça de correu electrònic (única dada que s'utilitza en aquest tractament).

No es cediran les dades a cap organització externa a MUFACE. El responsable de l'tractament de les seves dades és la Secretaria General de MUFACE. Des del portal, podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició a l'tractament i altres drets relatius a la protecció de dades, així com consultar la informació addicional i detallada sobre Privacitat i Protecció de Dades. També podrà vosté consultar sobre els seus drets sobre dades personals a Delegat de Protecció de Dades de MUFACE