accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Qui som

La Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat (MUFACE) és l'organisme públic encarregat de prestar assistència sanitària i social al col·lectiu de funcionaris adscrits. Es crea per la Llei 29/1975, de 27 de juny, sobre Seguretat Social dels Funcionaris Civils de l'Estat, amb la finalitat de gestionar el sistema de Mutualisme Administratiu dels funcionaris civils de l'Estat.

La nostra organització

MUFACE és un Organisme autònom dependent del Ministeri de Hisenda y Funció Pública a través de la Secretaria d'Estat de Funció Pública, compost per:

  • Uns serveis centrals.
  • 52 serveis provincials i oficines delegades d'atenció al col·lectiu.

A més, disposa dels següents serveis:

MUFACE gestiona un potent conjunt de prestacions per a la protecció del seu col·lectiu, constituït per 1.500.000 persones aproximadament:

Per a això, compta amb un considerable pressupost, entorn dels 1.750 milions d'euros (2018) i, el més important, una plantilla mitjana de 850 persones que treballen amb una extraordinària vocació de servei públic, qualificació i sensibilitat per resoldre els problemes dels nostres mutualistes.

A més, s'integra en MUFACE  la gestió del Pla de Pensions de l'Administració General de l'Estat, el patrimoni del qual se situa entorn dels 640 milions d'euros i té més de 640.000 partícips i beneficiaris, la qual cosa el situa com el major pla de pensions d'ocupació d'Europa per nombre de partícips.

MUFACE treballa per i per a la societat. L'activitat que desenvolupem se centra a satisfer les necessitats dels nostres mutualistes i les seves famílies.