accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Notícies

 • 29/07/2021

  Nueva sede del servicio provincial de Ceuta

  El servicio provincial de Ceuta estrena nueva sede el próximo 2 de agosto. Más amplia que la anterior, completamente accesible y con mayores medidas de seguridad, permitirá mejorar la atención prestada a los 4.700 mutualistas residentes en la Ciudad Autónoma.

 • 28/07/2021

  Nuevo servicio electrónico para reclamaciones del exterior

  MUFACE ha implantado un nuevo servicio electrónico que facilitará los trámites de reclamación relativos a la asistencia sanitaria a todo el colectivo destinado en el exterior. De este modo, se dota de una mayor seguridad y trazabilidad a estos procedimientos.

 • 08/07/2021

  Premi de Pintura BBVA-2021

  Nova convocatòria del Premi de Pintura BBVA, que es desenvoluparà al llarg de l'últim quadrimestre de l'any.

 • 06/07/2021

  Signatura d'un conveni de col·laboració entre MUFACE i la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere

  Entre les accions, destaquen l'engegada d'una prestació específica per a les víctimes de violència de gènere i la inclusió en el Concert d'assistència sanitària de mesures concretes de protecció a mutualistes que són víctimes de violència de gènere.

 • 30/06/2021

  Victor Francos presideix el Consell General de MUFACE de juny

  El secretari d'Estat de Política Territorial i Funció Pública, Víctor Francos, ha presidit el segon Consell General d'aquest exercici, al costat de la directora general de la Mutualitat, Myriam Pallarés. En la reunió s'ha aprovat la Memòria 2020 i el projecte del nou Estatut de l'Organisme Autònom de MUFACE.

 • 30/06/2021

  Aprovat el Pla Open Data de MUFACE

  La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, ha aprovat avui, 30 de juny, el Pla Open Data de la Mutualitat, que detalla les accions que durà a terme l'organisme per fomentar la reutilització de la informació i posar-la al servei de la ciutadania, les empreses i les Administracions Públiques.

 • 15/06/2021

  Convocades les Ajudes Assistencials 2021

  Les Ajudes Assistencials per 2021, publicades en el BOE del 14 de juny, mantenen les millores incloses en l'exercici anterior respecte al copagament farmacèutic. S'aconsella sol·licitar-les per seu electrònica.

 • 14/06/2021

  Cita prèvia per Seu/060 en totes les oficines

  Avui se sumen sis noves províncies al sistema de cita prèvia a través del telèfon 060 i seu electrònica. D'aquesta manera, totes les oficines de MUFACE compten ja amb aquest servei.

 • 14/06/2021

  Reunió MUFACE-CERMI: avanços en l'estratègia inclusiva

  Avui ha tingut lloc un encontre entre el Comitè Español de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) i MUFACE, a fi d'avançar en les estratègies d'inclusió que està duent a terme la Mutualitat en diferents àmbits administratius.

 • 11/06/2021

  Covid-19: Vacunació del personal en l'Exterior

  D'acord amb el Ministeri de Sanitat i el Ministeri d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació, MUFACE ha comunicat ja als mutualistes destinats en l'Exterior com enviar a la Mutualitat les dades necessàries perquè s'administrin vacunes contra la Covid-19 a les persones d'aquest col·lectiu, aprofitant el seu eventual desplaçament a Espanya. El termini per enviar les dades acaba el 20 de juny.