accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Notícies

 • 11/10/2021

  NUEVO SERVICIO ELECTRÓNICO: RECLAMACIONES ASISTENCIA SANITARIA

  RECLAMACIONES ASISTENCIA SANITARIA NACIONAL

  MUFACE pone a disposición de los mutualistas un nuevo servicio digital para formular reclamaciones por asistencia sanitaria nacional de las entidades concertadas El proceso de reclamación consigue más agilidad y seguridad.

 • 30/09/2021

  La Memoria 2020 de MUFACE ya está disponible

  Ya está disponible la Memoria 2020 de Muface y la Guía de actuaciones contra la Covid-19 de Muface a lo largo del pasado ejercicio. La Memoria y la Guía recogen exhaustivamente la actividad de MUFACE en el año en que se declaró la emergencia sanitaria debido a la COVID-19.

 • 28/09/2021

  Tercer Consejo General de MUFACE del año

  Vista general del Consejo General Sep`21

  La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, ha presidido el tercer Consejo General de la Mutualidad de 2021, en el que se ha informado de la aprobación de los Conciertos sanitarios 2022-2024

 • 22/09/2021

  Ajudes dentàries i oculars en octubre

  El mes d'octubre està habilitat per MUFACE per a la presentació de sol·licituds d'ajudes dentàries i oculars en paper per part de mutualistes jubilats i altres col·lectius. Existeixen diferents canals alternatius per no acudir a les oficines presencialment.

 • 21/09/2021

  Nova Newsletter i millores a la web

  A partir d'avui, MUFACE rellança el seu servei de butlletí de notícies, de caràcter bimestral i obert a totes les persones que vulguin subscriure's. Així mateix, s'ha reestructurat la pàgina principal de la web de la Mutualitat, agilitzant l'accés als continguts de major rellevància

 • 14/09/2021

  MUFACE subhasta setze immobles

  MUFACE procedirà a l'alienació per subhasta pública de setze immobles, tots urbans, situats a Barcelona, Guadalajara, Lleida, Madrid, Màlaga, Sevilla i Zaragoza. El termini de presentació d'ofertes finalitza l'11 de novembre a les 14:00

 • 01/09/2021

  Bases del Premi de Pintura BBVA-MUFACE 2021

  Els mutualistes i empleats de MUFACE que vulguin participar en la tretzena edició del Premi de Pintura BBVA ja poden consultar les bases del concurs a la nostra pàgina web, en els diferents serveis provincials de la Mutualitat, així com en altres canals específics.

 • 31/08/2021

  Signatura d'un conveni de col·laboració entre MUFACE i la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere

  28.300 nuevos docentes se incorporan a MUFACE

  Entre les accions, destaquen l'engegada d'una prestació específica per a les víctimes de violència de gènere i la inclusió en el Concert d'assistència sanitària de mesures concretes de protecció a mutualistes que són víctimes de violència de gènere.

 • 29/07/2021

  Nova seu del servei provincial de Ceuta

  El servei provincial de Ceuta estrena nova seu el proper 2 d'agost. Més àmplia que l'anterior, completament accessible i amb majors mesures de seguretat, permetrà millorar l'atenció prestada als 4.700 mutualistes residents a la Ciutat Autònoma.

 • 28/07/2021

  Nou servei electrònic per a reclamacions de l'exterior

  MUFACE ha implantat un nou servei electrònic que facilitarà els tràmits de reclamació relatius a l'assistència sanitària a tot el col·lectiu destinat en l'exterior. D'aquesta manera, es dota d'una major seguretat i traçabilitat a aquests procediments.