accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Notícies

 • 02/03/2020

  Màlaga ja té cita prèvia

  Cita previa en Málaga

  Els mutualistes residents a Màlaga poden demanar cita prèvia per acudir a la seva oficina provincial des d'avui, 2 de març. L'engegada efectiva del sistema serà a partir del dilluns, 16 de març, data en què ja serà obligatòria la petició de cita.

 • 28/02/2020

  Coronavirus: informació als mutualistes

  Coronavirus Covid-19

  Els mutualistes que trobin que tenen algun símptoma relacionat amb el coronavirus Covid-19 hauran de trucar al telèfon d'emergències 112.

 • 13/02/2020

  El canvi d'entitat roman estable

  Entidades aseguradoras

  Les dades sobre el primer període de canvi ordinari d'entitat de 2020 reflecteixen un nombre de permutes similar al de gener de 2019. Destaca un augment de les sol·licituds realitzades a través de la seu electrónica.

 • 05/02/2020

  Reunió de Myriam Pallarés amb el CSIF

  Reunión de la dirección de MUFACE con el CSIF

  La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, ha mantingut una trobada amb representants sindicals del CSIF en la qual s'han abordat temes com el trasllat de competències del règim de classes passives i el nou concert sanitari.

 • 03/02/2020

  Elena Méndez, Secretaria General de MUFACE

  Elena Méndez, Secretaria General de MUFACE

  Elena Méndez Carmona ha sido nombrada nueva Secretaria General de MUFACE. Desde 2017 era subdirectora adjunta de dicha Secretaría. Es licenciada en Derecho y funcionaria del Cuerpo Superior de Administradores Civiles del Estado.

 • 03/02/2020

  Mª Eugenia Mateos, directora de Prestaciones Sanitarias

  María Eugenia Mateos, directora de Prestaciones Sanitarias

  María Eugenia Mateos Rodríguez es la nueva directora del Departamento de Prestaciones Sanitarias de MUFACE. Desde noviembre de 2017, y hasta su nombramiento actual, era vocal asesora de la Unidad de Apoyo de la Dirección General de la Mutualidad.

 • 31/01/2020

  Així afecta el Brexit a la Targeta Sanitària Europea

  Brexit y TSE

  L'1 de febrer es farà efectiva la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. Durant un període de transició, fins al 31 de desembre de 2020, es podrà seguir usant la Targeta Sanitària Europea.

 • 29/01/2020

  Myriam Pallarés, nova directora general

  Myriam Pallarés, directora general de MUFACE

  El Consell de Ministres ha nomenat a Myriam Pallarés nova directora general de MUFACE. La fins avui secretària general de la Mutualitat havia assumit per vacant les comeses de la direcció al juliol de 2019.

 • 16/01/2020

  Programa antitabac de MUFACE

  Programa Antitabaco de MUFACE

  Ja està publicat el programa antitabac de MUFACE, un protocol d'actuació per a l'assistència al tabaquisme que es requereix per al finançament de medicaments antitabac.

 • 15/01/2020

  Cita prèvia en les oficines de Sevilla i Alacant

  Cita previa en Sevilla y Alicante

  Els mutualistes de Sevilla i Alacant poden demanar cita prèvia per acudir a les seves respectives oficines provincials des del 15 de gener. L'engegada efectiva del sistema serà a partir del dilluns, 3 de febrer.