accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Notícies

 • 30/06/2020

  La recepta electrònica, en totes les CCAA

  Mapa d'Espanya amb recetra electrònica pública

  La recepta electrònica per als mutualistes acollits a l'opció pública ja és una realitat en totes les comunitats aútonomas, excepte a Ceuta i Melilla, gestionades per l'Ingesa. La incorporació de La Rioja a partir de demà, 1 de juliol, completa el mapa d'aquest sistema, que beneficia a 342.378

 • 22/06/2020

  Cita previa por sede electrónica y 060

  Sede electrónica y 060 canales

  Hoy se incorporan cinco nuevos servicios provinciales para solicitar cita previa a través de la sede electrónica y el teléfono 060. Ya son 13 las oficinas que cuentan con estos canales, desde los que se puede pedir cita en cualquier momento.

 • 19/06/2020

  Becas de estudio para mutualistas 2019-2020

  Estudiante becas de estudio 2019-2020

  Ya está publicada en el BOE la convocatoria de becas de estudio para mutualistas titulares correspondiente al curso 2019-2020. Las solicitudes deben tramitarse por sede electrónica entre el 20 de junio y el 31 de octubre.

 • 25/05/2020

  MUFACE implanta la cita prèvia obligatòria

  Cita previa obligatoria

  La cita prèvia ja és obligatòria per acudir a qualsevol de les oficines de MUFACE de tota Espanya. Des d'avui, dilluns 25 de maig, solament s'atendran sense cita les urgències d'assistència sanitària. La sol·licitud de cita es pot tramitar per diferents vies segons cada província.

 • 22/05/2020

  Com canviar d'entitat al juny

  Cambio de entidad en junio

  Les sol·licituds per al canvi ordinari d'entitat sanitària durant el mes de juny s'hauran de fer a través de seu electrònica o, en paper, per correu postal. No cal acudir a les oficines per realitzar aquesta gestió.

 • 04/05/2020

  MUFACE llança la recepta electrònica concertada

  Receta electrónica concertada

  La recepta electrònica concertada de MUFACE ja és una realitat. Els mutualistes adscrits a entitats concertades de Cantàbria es beneficien ja de la prescripció electrònica de medicaments, una mesura pionera de la Mutualitat en l'àmbit públic-privat.

 • 01/05/2020

  Ajornades les ajudes dentàries i oculars en paper

  Inhabilitado mayo ayuda dentarias oculares

  A causa de l'estat d'alarma, ha quedat inhabilitat el mes de maig per a la sol·licitud de prestacions dentàries i oculars en paper, ja sigui presencial o per correu postal. El proper mes habilitat és el d'octubre.

 • 08/04/2020

  Incapacitat temporal: es garanteix el cobrament

  Impreso y sello IT

  Els mutualistes que es trobin en situació d'incapacitat temporal tenen garantit l'abonament de les seves retribucions, mentre duri l'estat d'alarma, encara que no disposin a temps dels comunicats mèdics de confirmació de baixa.

 • 06/04/2020

  MUFACE flexibilitza el sistema de receptes

  Mapa de recetas Covid-19

  MUFACE ha flexibilitzat el sistema de dispensació de receptes en paper mentre duri l'estat d'alarma, després d'aconseguir acords amb diferents comunitats autònomes i els farmacèutics. S'intenten evitar desplaçaments innecessaris al metge o al centre de salut.

 • 30/03/2020

  Farmàcia i Creu Roja: medicaments a domicili

  cruz roja farmacéuticos

  El Consell General de Col·legis Farmacèutics i Creu Roja han arribat a un acord per al lliurament a domicili de medicaments que pot beneficiar a molts mutualistes.