accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Amb qui treballem

 

MUFACE, com a administració sanitària integrant del Sistema Nacional de Salut, en la seva qualitat d'entitat gestora del Regimen Especial de la Seguretat Social dels Funcionaris Civils de l'Estat, ha de garantir el contingut de la cartera de serveis del Sistema Nacional de Salut, així com les garanties sobre accessibilitat, mobilitat, qualitat i seguretat, d'acord amb el que es disposa en la seva normativa específica. Per complir amb aquesta funció, MUFACE treballa amb una pluralitat d'actors, públics i privats, que són els prestadors del servei als mutualistes.

A través del conveni vigent amb l'INSS, els mutualistes que trien l'assistència sanitària prestada pels 17 serveis autonòmics de salut i l'Institut de Gestió Sanitària per a Ceuta i Melilla, reben una assistència de qualitat i són beneficiaris de les actuacions i programes institucionals per a la promoció i protecció de la salut, prevenció de la malaltia i rehabilitació.

Així mateix els concerts amb asseguradores privades faciliten l'assistència sanitària a mutualistes i beneficiaris, amb les mateixes garanties i qualitat que la prestada pels serveis autonòmics de salut.

Segurcaixa Adeslas , AsisaDKV i l'Igualatorio Mèdic Quirúrgic de Cantàbria , d'acord amb el concert vigent, són els responsables prestar la cartera comuna de serveis del Sistema Nacional de Salut als mutualistes que han triat aquesta opció.

Les nostres entitats concertades tenen així mateix una xarxa de proveïdors de serveis sanitaris molt àmplia per a l'atenció dels mutualistes i dels seus beneficiaris, repartits per tota la geografia espanyola, entre altres:

Hospitals del Grup HM

Centre Mèdic Teknon

Grup Quirón Salut

Hospitals Nisa

Clínica Corachán

Centre Mèdic Mollet.

IMQ Zorrotzaurre

Grup Recoletas

Grupo Imed Hospitales

L'activitat de MUFACE, que forma part de l'acció conjunta de les mutualitats administratives, juntament amb l'Institut Social de les Forces Armades,  ISFAS, i la Mutualitat General Judicial, MUGEJU , es desenvolupa en coherència amb les pautes que estableix el Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social per a tot el Sistema Nacional de Salut.

La col·laboració, així mateix, és constant amb els professionals sanitaris, i de manera destacada, amb el Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics d'Espanya i el Consell General de Col·legis Oficials de Metges.

I, finalment, treballem amb persones. Persones de la nostra pròpia organització, empleats públics que diàriament treballen per subministrar  un servei de qualitat i persones que són els directes destinataris de la nostra tasca, que són els mutualistes i beneficiaris. Tots dos també són MUFACE.