accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Incapacitat

Prestacions per Incapacitat

AVÍS: Durant l'estat d'alarma decretat pel Govern, amb base en la crisi sanitària originada per la pandèmia de COVID-19, s'han arbitrat algunes pautes de flexibilització d'enviament de comunicats de baixa i s'ha garantit el cobrament de subsidi d'IT per Reial decret-llei 13/2020, de 7 d'abril. Consulti amb el seu òrgan de personal, i vegi el nostre apartat sobre subsidi d'IT en la relació d'enllaços que incloem més a baix en aquesta pàgina, així com les nostres Preguntes Freqüents en l'apartat  Informació Coronavirus.(enllaç)

Tingui en compte que les nostres oficines solament estan obertes per a urgències, sense cita, i per a qüestions inajornables que no admetin un altre canal, sempre amb CITA PRÈVIA. La sol·licitud del subsidi d'IT té canals alternatius al presencial.   A més, pot consultar el que desitgi   en el formulari web de MUFACE en aquest enllaç,.o també en el mateix formulari des de l'App per a dispositius mòbils de MUFACE.  El seu servei provincial pot donar-li informació per telèfon o per correu electrònic. Cerqui el seu contacte en Les nostres Oficines ( ENLLAÇ)

Per aquests motius, advertim que els mitjans indicats per sol·licitar el subsidi són la seu electrònica, la presentació de la sol·licitud en l'òrgan de personal on presta serveis, el correu postal o la presentació en alguna de les oficines de registre a les quals es refereix l'art. 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre. Vegi l'apartat relatiu a aquesta matèria al primer enllaç que apareix més a baix.

Les prestacions per Incapacitat que reconeix i gestiona MUFACE són les següents:

IMPRESOS D'INCAPACITAT MÉS UTILITZATS

Des de l'11 d'abril de 2019 inclusivament, utilitzi :

Comunicats de baixa IT (341  KB)Icono pdf

CLASSIFICACIÓ CIE 10-ES

 

Des d'abril de 2019, MUFACE requereix la classificació CIE 10-ÉS en els comunicats mèdics de baixa, com a nova codificació diagnòstica que substitueix a l'anterior CIE 9 MC. La CIE-10 és l'acrònim de la Classificació Internacional de Malalties, 10ª edició. L'edita ll'Organització Mundial de la Salut i determina la classificació i codificació de les malalties.

Si és vostè professional sanitari, entre aquí i vegi l'eina del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social que funciona com a cercador i com a convertidor de CIE 9 a CIE 10.