accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Beques d'estudi amb càrrec al Llegat Casado de la Fuente

Tipus de prestació

Prestació de pagament únic.

De què es tracta?

Forma part del Programa d'Acció Formativa.

Beques, finançades amb càrrec al "Llegat Casado de la Fuente", per als fills/as o orfes/as de mutualistes mestres en mitjans rurals que cursin en 2021/2022 estudis d'Enginyeria Agronòmica Superior o de Grau equivalents.

S'aproven per convocatòria anual de Muface.

Quantia

Beques de pagament únic de 221,25 euros cadascuna.

Beneficiari

Els mutualistes que exerceixin o hagin exercit de mestres en mitjans rurals o titulars assimilats per als seus beneficiaris en alta o situació assimilada a l'alta en MUFACE o en la Mutualitat Nacional d'Ensenyament Primari al moment de presentar la sol·licitud, que mantinguin aquesta condició en lliurar la documentació.

Seran beneficiaris d'aquestes beques el nombre de peticionaris indicat en la convocatòria que, havent presentat la sol·licitud en termini, obtinguin millors qualificacions, un cop avaluades les dades acadèmiques, i compleixin amb els requisits de la convocatòria.

Termini de presentació

Fins al 31 d'octubre de 2021.        

Lloc de presentació

A les nostres  Oficines de MUFACE o en qualsevol dels registres a que es refereix l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

També poden presentar-se a través del Registre Electrònic Comú  (REC), de l'Administració General de l'Estat. Per això, es necessita certificat digital o DNI electrònic.

Documentació

BECA_LEGADO_CF_DPS_31004_CA.pdf(Abre en nueva ventana)

Leer más

Normativa

 

Resolució de 26/03/2021 de MUFACE, per la qual es convoquen beques amb càrrec al "Llegat Casado de La Fuente", per al curs 2021/2022