accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Beques d'estudi amb càrrec al Llegat Casat de la Font

Tipus de prestació

Prestació de pagament únic.

De què es tracta?

Forma part del Programa d'Acció Formativa.

Beques, finançades amb càrrec al "Llegat Casat de la Font", per als fills/as o orfes/as de mutualistes mestres en mitjans rurals que cursen en 2018/2020 estudis d'Enginyeria Agronómica Superior o de Grau equivalents.

S'aproven per convocatòria anual de Muface.

Quantia

Beques de pagament únic de 221,25 euros cadascuna.

Beneficiari

Els mutualistes que exercisquen o hagen exercit de mestres en mitjans rurals o titulars assimilats per als seus beneficiaris en alta o situació assimilada a l'alta en MUFACE o en la Mutualitat Nacional d'Ensenyament Primari en el moment de presentar la sol·licitud, que mantinguen aquesta condició en lliurar la documentació.

Seran beneficiaris d'aquestes beques el nombre de peticionaris indicat en la convocatòria que, havent presentat la sol·licitud en termini, obtinguen millors qualificacions, una vegada avaluats les dades acadèmiques, i complisquen amb els requisits de la convocatòria.

Termini de presentació

Fins al 31 d'octubre de 2019.        

Lloc de presentació

En Les nostres Oficines de MUFACE o en qualsevol dels registres al fet que es refereix l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

També poden presentar-se a través del Registre Electrònic Comú  (REC), de l'Administració General de l'Estat. Per a açò, precisarà certificat digital o DNI electrònic.

Documentació

Model de sol·licitud (169  KB)Icono pdf

Normativa

 

Resolució de 5 de setembre de 2019 ,(Obri en nova finestra) de MUFACE, per la qual es convoquen beques amb càrrec al "Llegat Casado de la Fuente", per al curs 2019/2020 (BOE de 16 de setembre)