accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Ajudes per a malalts oncològics

Tipus de prestació

Ajudes de protecció sociosanitària

De què es tracta?

Poden sol·licitar aquestes ajudes aquells mutualistes o, si escau, els beneficiaris que patisquen una malaltia oncològica i hagen de respondre a les despeses ocasionades per la necessitat d'adquisicions i adaptacions especials per a ells.

Quantia

Les ajudes es configuren com una quantia anual que estarà en funció d'una quantitat màxima de 150,00 euros, per a pròtesi capil·lar, i de 40,00 euros per cada sostenidor postmastectomía (fins a dos a l'any).

La quantia tindrà com a límit la despesa realitzada, si el mateix ha sigut inferior.

Beneficiari

Aquells mutualistes o, si escau, els beneficiaris de MUFACE que patisquen una malaltia oncològica degudament acreditada.

Termini de presentació

Les sol·licituds poden presentar-se fins al 31 de desembre de 2019, inclusivament.

Lloc de presentació

En Les nostres Oficines de MUFACE o en qualsevol dels registres previstos en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

També pot presentar a MUFACE aquesta sol·licitud a través del Registro Electrónico Común (REC) l,Administració General de l'Estat. Per a això ha de disposar de DNI electrònic o certificat electrònic en vigor.

 Estatuko administrazio orokorraren alegia. horretarako, nan elektronikoa edo ziurtagiri elektronikoa eduki behar du indarrean.

Documentació

Model de sol·licitud (instruccions en l'imprès) (174  KB)Icono pdf

Informe mèdic (34  KB)Icono pdf

Declaració responsable (68  KB)Icono pdf

Normativa

Art.135 del Reglament General del Mutualisme Administratiu(Abre en nueva ventana) .

Resolució de 9 d'abril de 2019  , de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat, per la qual es convoca la concessió d'ajudes de protecció sociosanitària durant l'any 2019 (BOE d'11 d'abril 2019).