accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Oficines amb Cita Prèvia

AVISO CITA PRÈVIA, LIMITACIÓ D'AFORAMENTS I RESTRICCIÓ D'AFLUÈNCIA A les OFICINES DE MUFACE

A causa de la limitació d'aforaments i la necessitat de restringir l'afluència, ha de tenir en compte que en les oficines solament atenem urgències sense cita prèvia, o, amb cita prèvia, assumptes que no permetin un altre tipus de canal ( telèfon 060, telèfon del servei provincial, email, seu electrònica, consulta al formulari web  o *APP), no vagi a les nostres oficines per sol·licitar talonaris, faci-ho per aquests canals.

A partir del 25 de maig s'exigeix cita prèvia en totes les nostres oficines, i les maneres d'obtenir cita són:

* Cridant al telèfon o escrivint al correu electrònic del servei provincial abans d'acudir, en totes les nostres oficines a partir del 25 de maig. Cerqui en aquest enllaç el telèfon i el correu electrònic del seu servei provincial. Sense cita no serà atès, excepte urgències d'assistència sanitària.

* Cridant al telèfon 060 o a través de la seu electrònica, utilitzant el servei que apareix a l'apartat "Altres", solament amb el seu DNI i un telèfon mòbil ( ENLLAÇ) . Aquests canals han d'utilitzar-se per obtenir cita a partir del 8 de juny en els serveis provincials de:

ALBACETE

ALACANT

CADIS

CÒRDOVA

GRANADA

MÀLAGA

SEVILLA

VALÈNCIA

Si necessita cita en algun d'aquests servei provincials abans del 8 de juny, cridi o escrigui un correu electrònic per comprovar disponibilitat.

RECORDI: CONSULTI  LES DADES DE CONTACTE DE CADA OFICINA PER CRIDAR Al SEU SERVEI PROVINCIAL O ESCRIURE UN CORREU ELECTRÒNIC ABANS D'ACUDIR : (EN AQUEST ENLLAÇ )