accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Oficines amb Cita Prèvia

LIMITACIÓ D'AFORAMENTS I RESTRICCIÓ D'AFLUÈNCIA A les OFICINES DE MUFACE

en les oficines solament atenem urgències, sense cita, o, amb cita, assumptes que no permeten un altre tipus de canal ( telèfon 060, telèfon del servici provincial, email, seu electrònica, consulta al formulari web  o APP), no vaja a les nostres oficines per a sol·licitar talonaris, faça-ho per eixos canals.

A partir del 25 de maig s'exigix cita prèvia en totes les nostres oficines, i les maneres d'obtindre cita en cadascuna són, aternativamente:

  • * Cridant al telèfon o escrivint al correu electrònic del servici provincial abans d'acudir, en totes les nostres oficines a partir del 25 de maig. Busque en este enllaç el telèfon i el correu electrònic del seu servici provincial. Sense cita no serà atés, excepte urgències d'assistència sanitària.
  • * Cridant al telèfon 060 o a través de la seu electrònica, utilitzant el servici que apareix en l'apartat "Altres", solament amb el seu DNI i un telèfon mòbil ( ENLLAÇ) . Estos canals han d'utilitzar-se per a obtindre cita en els servicis provincials de:

ALBACETE

ALACANT

BADAJOZ 

BARCELONA Dues oficines, a partir de el 3 D,AGOST (*)

CADIS

CASTELLÓN A partir de el 3 D,AGOST (*)

CÒRDOVA

GRANADA

JAÉN A partir de el 3 D,AGOST (*)

MÀLAGA

MADRID ( 5 OFICINES)

MÚRCIA  

NAVARRA A partir de el 3 D,AGOST (*)

LAS PALMAS  

SEVILLA

TENERIFE 

VALÈNCIA

(*) Si necessita cita en algun d'estos servicis provincials abans del 3 D.AGOST,  cride o escriga un correu electrònic per a comprovar disponibilitat.