accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Oficines amb Cita Prèvia

LIMITACIÓ D'AFORAMENTS I RESTRICCIÓ D'AFLUÈNCIA A LES OFICINES DE MUFACE

En les oficines solament atenem urgències, sense cita prèvia, o, amb cita prèvia, assumptes que no permetin un altre tipus de canal (telèfon 060, telèfon del servei provincial, email, seu electrònica, consulta al formulari web  o APP), no vagi a les nostres oficines per sol·licitar talonaris, faci-ho per aquests canals.

A partir del 25 de maig s'exigeix cita prèvia en totes les nostres oficines, i les maneres d'obtenir cita són:

  • Trucant al telèfon o escrivint al correu electrònic del servei provincial abans d'acudir, a totes les nostres oficines a partir del 25 de maig. Cerqui en aquest enllaç el telèfon i el correu electrònic del seu servei provincial. Sense cita no serà atès, excepte urgències d'assistència sanitària.
  • Trucant al telèfon 060 o a través de la seu electrònica, utilitzant el servei que apareix a l'apartat "Altres", solament amb el seu DNI i un telèfon mòbil (ENLLAÇ) . Aquests canals s'han d'utilitzar per obtenir cita en els serveis provincials de:

ALBACETE

ALACANT

BADAJOZ A partir del 6 de juliol (*)

CADIS

CÒRDOVA

GRANADA

MADRID ( 5 OFICINES) A partir del 6 de juliol (*)

MÀLAGA

MURCIA A partir del 6 de juliol (*)

LAS PALMAS A partir del 6 de juliol (*)

SEVILLA

TENERIFE A partir del 6 de juliol (*)

VALÈNCIA

(*) Si necessita cita en algun d'aquests servei provincials abans del 6 de juliol truqui o escrigui un correu electrònic per comprovar disponibilitat.