accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Oficines amb Cita Prèvia

LIMITACIÓ D'AFORAMENTS I RESTRICCIÓ D'AFLUÈNCIA A LES OFICINES DE MUFACE

En les oficines solament atenem urgències, sense cita prèvia, o, amb cita prèvia, assumptes que no permetin un altre tipus de canal (telèfon 060, telèfon del servei provincial, email, seu electrònica, consulta al formulari web  o APP), no vagi a les nostres oficines per sol·licitar talonaris, faci-ho per aquests canals.

S'exigeix ​​cita prèvia en totes les nostres oficines. En aquest moment, en tots els serveis provincials la cita ha de sol·licitar-se obligatòriament a través de la seu electrònica i el telèfon 060. L'única excepció són Àvila, Guipúscoa, Guadalajara, Osca. Illes Balears i Terol, en els quals si es desitja cita abans de


S'exigeix ​​cita prèvia en totes les nostres oficines. En aquest moment, en tots els serveis provincials la cita ha de sol·licitar-se obligatòriament a través de la seu electrònica i el telèfon 060. L'única excepció són Àvila, Guipúscoa, Guadalajara, Osca. Illes Balears i Terol, en els quals si es desitja cita abans de el 28 de juny la mateixa ha de sol·licitar-se per correu electrònic o telèfon de l'SP:
 

Procediment:

   * Trucant a el telèfon 060 (digui "cita prèvia MUFACE") o a través de la seu electrònica, utilitzant el servei que apareix sobre de l'apartat "Altres", només amb el seu DNI i un telèfon mòbil (ENLLAÇ).
    * En els sis citats, si es desitja cita abans de l'28 de juny, trucant a al telèfon o escrivint a l'correu electrònic de l'servei provincial abans d'acudir. Busqui en aquest enllaç el telèfon i el correu electrònic del seu servei provincial.

 

VEURE EN AQUEST MAPA, acolorides:

  • En verd, les diferents províncies corresponents a oficines que ja tenen implantada com a sistema obligatori la cita prèvia a través de seu / 060.
  • En groc, les que acaben de implantar-lo. Si necessita cita a Àvila, Guipúscoa, Guadalajara, Osca, Illes Balears o Terol abans de l'28 de juny, truqueu o escriviu un correu electrònic per comprovar la disponibilitat. A partir d'aquesta data, sol·liciti a través de la seu o 060.

 

 

 

 

 

MODELS DE CARTELLERIA PER A OFICINES