accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Oficines amb Cita Prèvia

LIMITACIÓ D'AFORAMENTS I RESTRICCIÓ D'AFLUÈNCIA A LES OFICINES DE MUFACE

En les oficines solament atenem urgències, sense cita prèvia, o, amb cita prèvia, assumptes que no permetin un altre tipus de canal (telèfon 060, telèfon del servei provincial, email, seu electrònica, consulta al formulari web  o APP), no vagi a les nostres oficines per sol·licitar talonaris, faci-ho per aquests canals.

S'exigeix cita prèvia en totes les nostres oficines. En aquest moment hi ha 40 serveis provincials en les oficines dels quals la cita ha de sol·licitar-se obligatòriament a través de la seu electrònica i el telèfon 060, mentre que en la resta ha de fer-se cridant al telèfon de l'oficina o escrivint a la seva adreça de correu electrònic .

Procediment:

    En 40 Serveis Provincials, cridant al telèfon 060 o a través de la seu electrònica, utilitzant el servei que apareix damunt de l'apartat "Altres", solament amb el seu DNI i un telèfon mòbil ( ENLLAÇ) .
    En la resta, cridant al telèfon o escrivint al correu electrònic del servei provincial abans d'acudir. Cerqui en aquest enllaç el telèfon i el correu electrònic del seu servei provincial.

VEGI EN AQUEST MAPA acolorides en verd les diferents províncies corresponents a oficines que ja tenen implantada com a sistema obligatori la cita prèvia a través de seu/060. En groc, les que  acaben d'implantar-ho. Les que figuren en color gris tenen cita prèvia a través de correu electrònic i telèfon del Servei Provincial.

 

 

 

RECORDI: SEU ELECTRÒNICA I 060

Aquests canals són l'únic sistema possible per obtenir cita en els serveis provincials de:

 

ÁLAVA

ALBACETE

ALACANT

ALMERÍA 

ASTURIES

BADAJOZ

BARCELONA  Dues oficines.

BIZKAIA

CÁCERES 

CADIS

CANTABRIA

CASTELLÓN

CEUTA  A partir del 5 de abril (*).

CIUDAD REAL A partir del 5 de abril (*).

CÒRDOVA

A CORUÑA Dues oficines.

GIRONA

GRANADA

HUELVA A partir del 8 de marzo (*)

JAÉN

LEÓN

LLEIDA 

LUGO A partir del 8 de marzo (*)

MADRID ( 5 OFICINES) 

MÀLAGA

MURCIA 

NAVARRA

OURENSE

PALENCIA

LAS PALMAS

PONTEVEDRA. Dues oficines.

LA RIOJA A partir del 6 de abril (*).

SALAMANCA

SEVILLA

SORIAA partir del 5 de abril (*).

TENERIFE 

TOLEDO

VALÈNCIA

VALLADOLID

ZARAGOZA

 

(*) Si necessita cita en algun d'aquests servei provincials abans del 5/6 DE ABRIL, truqui o escrigui un correu electrònic per comprovar disponibilitat.

MODELS DE CARTELLERIA PER A OFICINES