accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Avís Important

Els serveis de la Seu Electrònica s'estan adaptant a  Cl@ve (plataforma comuna del Sector Públic Administratiu Estatal per a la identificació, autenticació i signatura electrònica). Per obtenir talonaris de receptes, els mutualistes hauran d'utilitzar Certificat Digital, DNI electrònic, Cl@ve Permanent o CL@ve PIN.

Cl@ve li permetrà accedir a determinades prestacions i a molts altres serveis de les administracions públiques sense necessitat de targeta o programari afegit, i pot registrar-se presencialment o de forma telemàtica: Nornalment la majoria de les nostres oficines presten aquest servei, però li recomanem que es registri en Cl@ve sense desplaçar-se, perquè les nostres oficines solament estan obertes per a urgències,  sense cita prèvia, i, amb cita prèvia, per a qüestions inajornables que no admetin un altre canal.. Entri en aquest enllaç i triï l'opció "registrar-me sense certificat electrònic, li enviaran una carta per correu postal, i amb les dades que allí incloguin podrà activar el seu codi.

Per informar-se sobre altres oficines o mitjans de fer-ho, entre aquí.

No acudeixi a nostres oficines per sol·licitar talonaris de receptes, li recordem que, a més, per a la sol·licitud de Talonaris de Receptes té disponible:

1) El procés de la seu electrònica, amb Cl@ve, certificat digital o DNI-i, en aquest enllaç.

2) la App Mòbil de MUFACE . Per accedir a la mateixa no es precisa estar registrat en Cl@ve. Si desitja registrar-se en la *APP Mòbil, entre aquí.

3) El f ormulari web d'atenció al mutualista.

4) Telèfon 060.

5) Telèfon o correu electrònic del seu Servei Provincial. Cerqui'ls aquí.

6) Correu postal.

Vegi aquí el nostre fullet explicatiu sobre sol·licitud electrònica de talonaris.

Enllaç al formulari electrònic de la seuVentana nueva