accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Avís Important

Els serveis de la Seu Electrònica s'estan adaptant a  Cl@ve (plataforma comuna del Sector Públic Administratiu Estatal per a la identificació, autenticació i signatura electrònica). Per obtenir talonaris de receptes, els mutualistes hauran d'utilitzar Certificat Digital, DNI electrònic, Cl@ve Permanent o CL@ve PIN. S'ha eliminat la possibilitat d'accés a la prestació amb DNI/Codi Postal o DNI/Afiliació i Contrasenya, per a més seguretat i traçabilitat del procés.

Cl@ve li permetrà accedir a determinades prestacions i a molts altres serveis de les administracions públiques sense necessitat de targeta o software afegit, i pot registrar-se presencialment o de forma telemàtica. Si desitja registrar-se en Cl@ve, pot acudir a una de les oficines de Muface que realitzen el registre Cl@ve, conegui aquí quines són,   i per informar-se sobre altres oficines o mitjans de fer-ho, entri aquí

Li recordem que, a més, per a la sol·licitud de Talonaris de Receptes té disponible l'App Mòbil de MUFACE. Per accedir-hi, no es necessita estar registrat en Cl@ve . Si desitja registrar-se en l'App Mòbil, entri aquí.

Vegi aquí el nostre fullet explicatiu sobre sol·licitud electrònica de talonaris.

Enllaç al formulari electrònic de la seuVentana nueva