accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Avís Important

Els servicis de la Seu Electrònica s'adapten a Cl@ve (plataforma comuna del Sector Públic Administratiu Estatal per a la identificació, autenticació i firma electrònica) . Per a obtindre el talonari de receptes, els mutualistes hauran d'utilitzar Certificat Digital, DNI electrònic, Cl\@ve Permanent o CL@ve PIN, S'ha eliminat la possibilitat d'accés a la prestació amb DNI/ Codi Postal o DNI/ Afiliació i Contrasenya, per a més seguretat i traçabilitat del procés.

Cl@ve li permetrà accedir a determinades prestacions i a molts altres serveis de les administracions públiques sense necessitat de targeta o programari afegit, i pot registrar-se presencialment o de forma telemàtica. Si desitja registrar-se en Cl@ve, pot acudir a una de les oficines de *Muface que realitzen el registre Cl@ve, conega ací quins són, i per a informar-se sobre altres oficines o mitjans de fer-ho, entre ací

Li recordem que, a més, per a la sol·licitud de Talonaris de Receptes té disponible l'App Mòbil de MUFACE. Per a accedir a la mateixa no fa falta estar registrat en Cl\@ve. Si desitja registrar-se en l'APP Mòbil, entre ací.

Vegi aquí el nostre fullet explicatiu sobre sol·licitud electrònica de talonaris

Enllaç al formulari electrònic de la seuVentana nueva