accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

La web de MUFACE

BENVINGUDA

 

Benvolgut, benvolguda mutualista:

Li donem la benvinguda a la pàgina web de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat ( MUFACE).

La raó de ser de MUFACE, com a administració i servei públic, és garantir la salut i el benestar dels seus mutualistes i persones beneficiàries. A més de les nostres oficines provincials i delegades en el territori nacional, esta pàgina web és nostra principal taula virtual d'interacció amb les persones a les quals servix.

Aquest és un portal de serveis integral: la part informativa sobre les nostres prestacions,   dona accés també a la seu electrònica en la qual, amb una identificació, podrà interactuar digitalment per a gestionar qualsevol tipus de tràmit.

Per a una major utilitat i eficàcia, s'ha buscat un disseny senzill de la pàgina, el contingut de la qual s'estructura en funció de la importància dels serveis, d'acord amb la seua rellevància per a la protecció de la salut. La gestió de continguts es duu a terme per personal de la pròpia Mutualitat, que atén diàriament suggeriments de millora dels nostres serveis. El suport tecnològic es presta des de la Secretaria General d'Administració Digital.

En ser exponent de la transformació digital de la Mutualitat, la web ha de ser un instrument dinàmic per a aportar valor. Més enllà del compliment de la legalitat, volem que siga accessible, usable i usada, i a més oberta a tots els suggeriments dels mutualistes a través de la bústia de Queixes, Suggeriments i Felicitacions. Conéixer la seua opinió és imprescindible per a millorar la localització de la informació i la realització de tràmits; permeta'ns conéixer-la per a millorar la Mutualitat. 

La posada en marxa d'esta web – al novembre de 2018- va ser un dels reptes complits del Pla d'Impuls 2017-2020, que el seu objectiu ha sigut posar en lloc primordial a les persones. Les persones són i seran l'objectiu del nostre procés continu de millora de la qualitat.

Des d'ací li agraïm la seua col·laboració com a mutualista, i esperem poder ajudar-li a gestionar els seus assumptes amb agilitat.

 

ENTRE EN EL PORTAL DE SERVEIS DE MUFACE