accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Avís Important

Per obtenir la Targeta Sanitària Europea, els mutualistes hauran d'utilitzar Certificat Digital, DNI electrònic, Cl@ve Permanent o Cl@ve PIN, o realitzar la gestió a *yravés de la *App Mòbil MUFACE. 

  • 1) Cl@ve li permetrà accedir a determinades prestacions i a molts altres serveis de les administracions públiques sense necessitat de targeta o programari afegit, i pot registrar-se presencialment o de forma telemàtica. Li recomanem que es registri en Cl@ve sense desplaçar-se, perquè les nostres oficines solament estan obertes per a urgències, sense cita prèvia,  i, amb cita prèvia.  qüestions inajornables que no admetin un altre canal.. *Enttre en aquest enllaç i triï l'opció "registrar-me sense certificat electrònic", li enviaran una carta per correu postal, i amb les dades que allí incloguin podrà activar el seu codi.. Per informar-se sobre altres oficines o mitjans de fer-ho, entre aquí.
  • 2) Per a la sol·licitud de Targeta Sanitària Europea té disponible la *App Mòbil de MUFACE. Per accedir a la mateixa no es precisa estar registrat en Clau. Si desitja registrar-se en la *APP Mòbil, entre aquí.

 

 

Targeta Sanitària EuropeaVentana nueva