accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Avís Important

Els servicis de la Seu Electrònica s'adapten a Cl@ve (plataforma comuna del Sector Públic Administratiu Estatal per a la identificació, autenticació i firma electrònica) . Per a obtindre la Targeta Sanitària Europea, els mutualistes hauran d'utilitzar Certificat Digital, DNI electrònic, Cl\@ve Permanent o CL@ve PIN, S'ha eliminat la possibilitat d'accés a la prestació amb DNI/ Codi Postal o DNI/ Afiliació i Contrasenya, per a més seguretat i traçabilitat del procés.

Cl@ve li permetrà accedir a determinades prestacions i a molts altres serveis de les administracions públiques sense necessitat de targeta o programari afegit, i pot registrar-se presencialment o de forma telemàtica. Si desitja registrar-se en Cl@ve, pot acudir a una de les oficines de *Muface que realitzen el registre Cl@ve, conega ací quins són, i p er a informar-se sobre altres oficines o mitjans de fer-ho, entre ací

Li recordem que, a més, per a la sol·licitud de la Targeta Sanitària Europea té disponible l'App Mòbil de MUFACE. Per a accedir a la mateixa no fa falta estar registrat en Cl\@ve. Si desitja registrar-se en l'APP Mòbil, entre ací.

Avís BREXIT

Informeu-vos en la nostra web i al MInisteri d'Afers Exteriors sobre la TSE i el Brexit si va a viatjar a Regne Unit al voltant de al 31 de desembre de 2020.

Targeta Sanitària EuropeaVentana nueva