accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Avís Important

Els serveis de la Seu Electrònica s'estan adaptant a  Cl@ve (plataforma comuna del Sector Públic Administratiu Estatal per a la identificació, autenticació i signatura electrònica). Per obtenir la Targeta Sanitària Europea, els mutualistes hauran d'utilitzar Certificat Digital, DNI electrònic, Cl@ve Permanent o CL@ve PIN. S'ha eliminat la possibilitat d'accés a la prestació amb DNI/Codi Postal o DNI/Afiliació i Contrasenya, per a més seguretat i traçabilitat del procés.

Cl@ve li permetrà accedir a determinades prestacions i a molts altres serveis de les administracions públiques sense necessitat de targeta o software afegit, i es pot registrar presencialment o de forma telemàtica. Si desitja registrar-se en Cl@ve, pot acudir a una de les oficines de Muface que realitzen el registre Cl@ve, conegui aquí quines són , i per a informar-se sobre altres oficines o mitjans de fer-ho , entri aquí

Li recordem que, a més, per a la sol·licitud de la Targeta Sanitària Europea té disponible l'App Mòbil de MUFACE. Per a accedir a la mateixa no fa falta estar registrat en Cl\@ve. Si es desitja registrar en l'APP Mòbil, entri aquí.

Avís BREXIT

Informeu-vos en la nostra web i al MInisteri d'Afers Exteriors sobre la TSE i el Brexit si ha de viatjar a Regne Unit al voltant del 31 de desembre de 2020.

 

Targeta Sanitària EuropeaVentana nueva