accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Avís Important

Per obtenir la Targeta Sanitària Europea, els mutualistes hauran d'utilitzar Certificat Digital, DNI electrònic, Cl@ve Permanent o Cl@ve PIN, o realitzar la gestió a través de la App Mòbil MUFACE.

  • 1) Cl@ve li permetrà accedir a determinades prestacions i a molts altres serveis de les administracions públiques sense necessitat de targeta o software afegit, i es pot registrar presencialment o de forma telemàtica. Li recomanem que es registri en Cl@ve sense desplaçar-se, perquè les nostres oficines solament estan obertes per a urgències, sense cita prèvia,  i, amb cita prèvia,  qüestions inajornables que no admetin un altre canal.. *Entri en aquest enllaç i triï l'opció "registrar-me sense certificat electrònic", li enviaran una carta per correu postal, i amb les dades que hi incloguin podrà activar el seu codi. Per informar-se sobre altres oficines o mitjans de fer-ho, entri aquí.
  • 2) Per a la sol·licitud de Targeta Sanitària Europea té disponible l'App Mòbil de MUFACE. Per accedir-hi no cal estar registrat en Cl@ve. Si vol registrar-se en l'APP Mòbil, entri aquí.

 

 

Targeta Sanitària EuropeaVentana nueva