accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Oficina d'informació al mutualista

TIPUS DE CONSULTES

L'Oficina d'Informació al Mutualista únicament respon consultes generals de tramitació o col·lectiu. Per temes concrets o locals, escriguin per favor al seu Servei Provincial o Oficina delegada. Podeu veure les seves dades de contacte en aquest enllaç .

AVÍS SOBRE VACUNACIÓ COVID

Per evitar els retards que ja existeixen en les respostes a consultes, donada la gran demanda existent sobre aquesta matèria, eviti preguntar sobre aquesta qüestió i informeu-vos a la nostra pàgina web, on tenim tota la informació disponible sobre el desplegament de l'estratègia de Vacunació. Visiteu la nostra pàgina web sobre vacunació i, si ho necessita, actualitzi les seves dades per les vies que allà s'indiquen per a la citació en la fase que li correspongui. Gràcies.

AVÍS SOBRE SOL·LICITUDS DE TALONARIS. Aquest servei es destina exclusivament a consultes i no atendrà peticions de talonaris, disculpi les molèsties. Per sol·licitar talonaris, estan disponibles els següents canals:

  • Seu electrònica(Abre en nueva ventana) amb Cl@ve, certificat digital o DNI electrònic.
  • App per a dispositius mòbils MUFACE, que no precisa identificació electrònica, solament precisa registrar-se .
  •  Servei automatitzat del telèfon 060.
  • Correu postal.

Formulario

Campo1

Campos obligatoris

Si és vostè mutualista li sol·licitem que introdueixi el seu DNI/NIE o nombre d'afiliació a fi de poder prestar-li una atenció personalitzada.

Per favor, abans d'enviar el formulari revisi que ha introduït correctament la seva adreça de correu electrònic, ja que serà el mitjà utilitzat per respondre a la seva consulta.

També pot realitzar la seva consulta a través de:

  Aplicació mòbil de MUFACE para Android i IOS, a través respectivament de  Google Play(Abre en nueva ventana)  i  App Store(Abre en nueva ventana)

Telèfon, mitjançant el Servei 060(Abre en nueva ventana) per accedir a l'Oficina d'Informació a l'Mutualista, marcant el 060.