accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Serveis electrònics de MUFACE i identificació electrònica

 • Quins serveis ofereix Muface a través d'Internet?

  Acordeón de Quins serveis ofereix Muface a través d'Internet?

  Pot consultar a través de la seu electrònica de MUFACE els serveis permanents que estan disponibles a través d'aquesta, dirigits tant a tot el col·lectiu de persones protegides per la Mutualitat (sol·licituds de prestacions, actualització de dades, sol·licitud de certificats i Targeta Sanitària Europea, sol·licitud de talonaris de receptes, consultes sobre l'estat de tramitació de les seves solitudes, etc.) com els dirigits a col·lectius específics (elecció d'entitat sanitària o baixa de beneficiaris).

 • Com puc identificar-me per a cada servei?

  Acordeón de Com puc identificar-me per a cada servei?

  Per a l'ús de la seu electrònica es requereix un certificat electrònic emès per una de les Autoritats de Certificació reconegudes, això és, certificat Electrònic o DNI electrònic, o credencials d'accés on se certifiqui la seva identitat ( Cl@ve Permanent i Cl@ve PIN).

  Hem d'advertir que els nostres serveis de Seu Electrònica s'estan adaptant a Cl@ve, plataforma comuna del Sector Públic Administratiu Estatal per a la identificació, autenticació i signatura electrònica, per la qual cosa els mutualistes que accedeixen habitualment a aquesta Seu amb "DNI/Nº Afiliació i codi postal" o amb "DNI/Nº Afiliació i contrasenya" hauran de registrar-se en Cl@ve , ja que durant els pròxims mesos aquestes maneres d'accés deixaran d'estar disponibles i es proporcionaran únicament els que ofereix la plataforma Cl@ve (certificat digital, DNI electrònic, Cl@ve Permanent i CL@VEPIN).Si desitja registrar-se en Cl@ve, hi ha oficines de MUFACE en les quals pot fer-ho, conegui aquí quins són , i per conèixer altres maneres de fer-ho, entre aquí.

  A més, l'aplicació per a dispositius mòbils de Muface permet l'accés a determinats serveis:

  Localitzar les oficines de MUFACE

  Contactar amb l'Oficina d'Atenció al Murualista

  Sol·licitar un talonari de receptes

  Sol·licitar la seva Targeta Sanitària Europea

  Accedir a la seva Targeta d'Afiliació

  Per al seu ús no cal estar registrat en Cl@ve, tan sols registrar-se prèviament aquí. L'aplicació està disponible per als telèfons intel·ligents i tauletes amb sistemes operatius Android i Apple-iOS a través de les seves respectives botigues electròniques: Google Play i App Store.
   

 • Puc utilitzar el meu DNI-i?. Com puc obtenir el certificat electrònic o la identificació Cl@ve?

  Acordeón de Puc utilitzar el meu DNI-i?. Com puc obtenir el certificat electrònic o la identificació Cl@ve?

  Com puc obtenir el certificat digital per fer les gestions de MUFACE per Internet? I la identificació Cl@ve?

  Pot realitzar tràmits amb el DNI electrònic, o amb un certificat electrònic dels especificats a la Seu Electrònica de MUFACE . En aquest enllaç s'explica com obtenir un certificat de la FNMT, que s'instal·la en el seu navegador i no requereix cap tipus de hardware. Amb aquest certificat podrà realitzar tràmits a la nostra Seu Electrònica.

  Si desitja registrar-se en Cl@ve, hi ha oficines de MUFACE en les quals pot fer-ho, conegui aquí quins són , i per conèixer altres maneres de fer-ho, entre aquí

 • Puc obtenir informació de Muface a través del meu correu electrònic?

  Acordeón de Puc obtenir informació de Muface a través del meu correu electrònic?

  MUFACE li enviarà correus electrònics informatius, A més, si desitja rebre informació a través del seu correu electrònic, està disponible el formulari de l'Oficina d'Informació al Mutualista. Per efectuar consultes, entre aquí.