accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Serveis electrònics de MUFACE i identificació electrònica

 • Quins serveis ofereix Muface a través d'Internet?

  Acordeón de Quins serveis ofereix Muface a través d'Internet?

  Pot consultar a través de la seu electrònica de MUFACE els serveis permanents que hi estan disponibles, dirigits tant a tot el col·lectiu de persones protegides per la Mutualitat (sol·licituds de prestacions, actualització de dades, sol·licitud de certificats i Targeta Sanitària Europea, sol·licitud de talonaris de receptes, consultes sobre l'estat de tramitació de les seves solitudes, etc.) com els dirigits a col·lectius específics (elecció d'entitat sanitària o baixa de beneficiaris).

 • Com puc identificar-me per a cada servei?

  Acordeón de Com puc identificar-me per a cada servei?

  Per a l'ús de la seu electrònica es requereix un certificat electrònic emès per una de les Autoritats de Certificació reconegudes, és a dir, certificat Electrònic o DNI electrònic, o credencials d'accés on se certifiqui la seva identitat ( Cl@ve Permanent i Cl@ve PIN).

  Hem d'advertir que els nostres serveis de Seu Electrònica s'estan adaptant a Cl@ve, plataforma comuna del Sector Públic Administratiu Estatal per a la identificació, autenticació i signatura electrònica, per la qual cosa els mutualistes que accedeixen habitualment a aquesta Seu amb "DNI/Núm. Afiliació i codi postal" o amb "DNI/Núm. Afiliació i contrasenya" s'hauran de registrar en Cl@ve , ja que durant els pròxims mesos aquestes maneres d'accés deixaran d'estar disponibles i es proporcionaran únicament els que ofereix la plataforma Cl@ve (certificat digital, DNI electrònic, Cl@ve Permanent i CL@VEPIN).Si desitja registrar-se en Cl@ve, hi ha oficines de MUFACE en les quals ho pot fer, conegui aquí quines són , i per conèixer altres maneres de fer-ho, entri aquí.

  A més, l'aplicació per a dispositius mòbils de Muface permet l'accés a determinats serveis:

  • Localitzar les oficines de MUFACE
  • Contactar amb l'Oficina d'Atenció al Murualista
  • Sol·licitar un talonari de receptes
  • Sol·licitar la seva Targeta Sanitària Europea
  • Accedir a la seva Targeta d'Afiliació
  • Conèixer l'estat de les seves sol·licituds

  Per al seu ús no cal estar registrat en Cl@ve, tan sols registrar-se prèviament aquí. L'aplicació està disponible per als telèfons intel·ligents i tauletes amb sistemes operatius Android i Apple-iOS a través de les seves respectives botigues electròniques: Google Play i App Store.
   

 • Puc utilitzar el meu DNI-i?. Com puc obtenir el certificat electrònic o la identificació Cl@ve?

  Acordeón de Puc utilitzar el meu DNI-i?. Com puc obtenir el certificat electrònic o la identificació Cl@ve?

  Com puc obtenir el certificat digital per fer les gestions de MUFACE per Internet? I la identificació Cl@ve?

  Pot realitzar tràmits amb el DNI electrònic, o amb un certificat electrònic dels especificats a la Seu Electrònica de MUFACE . En aquest enllaç s'explica com obtenir un certificat de la FNMT, que s'instal·la en el seu navegador i no requereix cap tipus de hardware. Amb aquest certificat podrà realitzar tràmits a la nostra Seu Electrònica.

  Si desitja registrar-se en Cl@ve, eina que no requereix ni software afegit ni targeta física, vegi en aquest enllaç com fer-ho sense desplaçar-se.

 • Puc obtenir informació de Muface a través del meu correu electrònic?

  Acordeón de Puc obtenir informació de Muface a través del meu correu electrònic?

  MUFACE li enviarà correus electrònics informatius, A més, si desitja rebre informació a través del seu correu electrònic, està disponible el formulari de l'Oficina d'Informació al Mutualista. Per efectuar consultes, entri aquí. o faci-ho mitjançant l'Aplicació per a dispostius mòbils de Muface.