accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Oficina d'informació al mutualista

TIPUS DE CONSULTES

L'Oficina d'Informació al Mutualista únicament respon consultes generals de tramitació o col·lectiu. Per a temes concrets o locals, escriguen per favor al seu Servici Provincial o Oficina delegada. Poden veure les seues dades de contacte en este enllaç .

AVÍS SOBRE VACUNACIÓ COVID

Per evitar els retards que ja existeixen en els respostes a consultes, donada la gran demanda existent sobre esta matèria, eviten preguntar sobre esta qüestió i informeu-vos la nostra pàgina web, on tenim tota la informació disponible sobre el desplegament de de la estratègia de Vacunació. Visiteu la nostra pàgina web sobre vacunació i, si ho necessita, actualitzi les seves dades per les vies que allà s,indiquen per a la citació en la fase que li correspongui. Gràcies."

AVÍS SOBRE SOL·LICITUDS DE TALONARIS. Aquest servei es destina exclusivament a consultes i no atendrà peticions de talonaris, disculpe les molèsties. Per sol·licitar talonaris, estan disponibles els següents canals:

  • Seu electrònica(Abre en nueva ventana) amb Cl@ve, certificat digital o DNI electrònic.
  • App per a dispositius mòbils MUFACE, que no precisa identificació electrònica, solament precisa registrar-se.
  • Servei automatitzat del telèfon 060.
  • Correu postal.

Formulario

Campo1

Campos obligatoris

Si és vostè mutualista li sol·licitem que introduïsca el seu DNI/NIE o nombre d'afiliació a fi de poder prestar-li una atenció personalitzada.

Per favor, abans d'enviar el formulari revise que ha introduït correctament la seua adreça de correu electrònic, ja que serà el mitjà utilitzat per a respondre a la seua consulta.

També pot realitzar la seua consulta a través de:

  Aplicació mòbil de MUFACE para Android i IOS, a través respectivament de  Google Play(Abre en nueva ventana)  i  App Store(Abre en nueva ventana)

Teléfono, a través do servizo 060(Abre en nueva ventana) para acceder á oficina de información mutua, marcando o 060.