accesskey_mod_conten
Agrane separa capçalera de cos

Beques d'estudi amb càrrec al Llegat Casat de la Font

Tipus de prestació

Prestació de pagament únic.

De què es tracta?

Forma part del Programa d'Acció Formativa.

Beques, finançades amb càrrec al "Llegat Casat de la Font", per als fills/as o orfes/as de mutualistes mestres en mitjans rurals que cursen en 2020/2021 estudis d'Enginyeria Agronómica Superior o de Grau equivalents.

S'aproven per convocatòria anual de Muface.

Quantia

Beques de pagament únic de 221,25 euros cadascuna.

Beneficiari

Els mutualistes que exercisquen o hagen exercit de mestres en mitjans rurals o titulars assimilats per als seus beneficiaris en alta o situació assimilada a l'alta en MUFACE o en la Mutualitat Nacional d'Ensenyament Primari en el moment de presentar la sol·licitud, que mantinguen aquesta condició en entregar la documentació.

Seran beneficiaris d'estes beques el nombre de peticionaris indicat en la convocatòria que, havent presentat la sol·licitud en termini, obtinguen millors qualificacions, una vegada avaluats les dades acadèmiques, i complisquen amb els requisits de la convocatòria.

Termini de presentació

Fins al 31 d'octubre de 2020.        

Lloc de presentació

En Les nostres Oficines de MUFACE o en qualsevol dels registres al fet que es referix l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

També poden presentar-se a través del Registre Electrònic Comú   (REC), de l'Administració General de l'Estat. Per a açò, precisarà certificat digital o DNI electrònic.

Documentació

Modele de sol·licitud (169  KB)Icona pdf

Normativa

Resolució de 17 de juny de 2020,(Obri en nova finestra) de MUFACE, per la qual es convoquen beques amb càrrec al "Llegat Casat de la Font", per al curs 2020/2021 (BOE de 23 de juny)