accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Marzo 2021

 • 1
 • Debe especificar una fecha para que se visualicen las noticias en la parte pública o en el modo Previsualización.
 • 25/03/2021

  Iceta presideix el Consell General de MUFACE

  El ministre de Política Territorial i Funció Pública, Miquel Iceta, ha presidit el primer Consell General de MUFACE de 2021. En la seva visita a la seu central de la Mutualitat ha reconegut l'excel·lent labor realitzada pel personal durant la pandèmia.

 • 24/03/2021

  Es reprèn l'administració de vacunes amb AstraZeneca

  A partir d'avui, 24 de març, es reprèn l'administració de la vacuna contra el coronavirus desenvolupada per AstraZeneca, d'acord amb la decisió adoptada pel Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut (CISNS). La mesura afecta a col·lectius essencials de MUFACE i a grups d'edat de fins a 65 anys.

 • 22/03/2021

  Cita Prèvia a Ceuta, Ciudad Real, La Rioja i Soria

  A partir d'avui, els serveis provincials de Ceuta, Ciudad Real, La Rioja i Soria se sumen al sistema de petició de cita prèvia a través de seu electrònica i telèfon 060. En total, ja són quaranta les províncies que disposen d'aquest servei.

 • 18/03/2021

  MUFACE reestructura la seva atenció presencial a Madrid

  L'Oficina Delegada 5 de Madrid cessa la seva activitat d'atenció al mutualista a partir del dilluns 22 de març. Els recursos personals i materials d'aquest centre es traslladen a les Oficines Delegades 2 i 4, a fi de millorar la qualitat del servei.

 • 17/03/2021

  Madrid centralitza la vacunació de la gent gran

  La Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid vacunarà, a partir d'avui, 17 de març, als mutualistes de 80 anys o més a l'Hospital Infermera Isabel Zendal.

 • 16/03/2021

  Suspensió temporal de la vacuna AstraZeneca

  El Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut ha decidit suspendre temporalment la vacuna d'AstraZeneca. La mesura afecta a col·lectius essencials de la Mutualitat.

 • 12/03/2021

  MUFACE ha enviado sus datos actualizados a las CCAA

  La Mutualidad General de Funcionarios Civiles del Estado ha remitido a todas las consejerías de Salud de las Comunidades Autónomas los datos actualizados de todo el colectivo de mutualistas adscritos a entidades concertadas.

 • 08/03/2021

  Dones en MUFACE, una Mutualitat igualitària

  La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, felicita en una carta oberta a totes les dones amb motiu del Dia Internacional de la Dona. La Mutualitat té 826.227 raons per vestir-se de morat.

 • 01/03/2021

  Novetats en la prestació per part múltiple

  Les prestacions per part múltiple es tramitaran, a partir d'avui, per mitjans exclusivament electrònics. Així ho recull la Instrucció de 26 de febrer de 2021 de MUFACE que també aporta, com a novetats, la regulació dels períodes de descans i la simplificació de tràmits.