accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
18/03/2021

MUFACE reestructura la seva atenció presencial a Madrid

L'Oficina Delegada 5 de Madrid cessa la seva activitat d'atenció al mutualista a partir del dilluns 22 de març. Els recursos personals i materials d'aquest centre es traslladen a les Oficines Delegades 2 i 4, a fi de millorar la qualitat del servei.

Trasllat de l'Oficina Delegada 5

Dilluns que ve 22 de març cessa la seva activitat d'atenció al mutualista l'Oficina Delegada 5 de Madrid, situada en el Passeig de la Castellana, 86. A fi de fer més eficient la tasca de les oficines de la capital, els recursos personals i materials d'aquest centre es traslladen a les Oficines Delegades 2 i 4. A les dues cal sol·licitar cita prèvia a partir del 22 de març. Les dades de contacte es troben en aquest enllaç.

El servei provincial de Madrid compta amb un col·lectiu de 246.956 mutualistes distribuïts ara en les oficines 2 i 4. Cada titular pot triar acudir a l'oficina que li resulti més còmoda sense distinció.

Oficina de Farmàcia única

El trasllat propicia també la creació d'una Oficina de Farmàcia en el servei provincial que contribuirà a millorar el servei que es presta.

Oficina per a Personal en l'Exterior

Així mateix, amb el mateix objectiu de concentrar esforços i racionalitzar l'atenció, l'Oficina situada en Plaça de la Província 1, solament atendrà tràmits de personal que es trobi destinat en l'exterior.

Qualitat i proximitat

Amb aquesta decisió es posen els fonaments del projecte de concentrar tots els recursos d'atenció als mutualistes en una sola seu de la capital, que permetrà oferir un tracte més personalitzat i de major qualitat. Excepte el visat de receptes i algun altre servei poc utilitzat, totes les gestions en MUFACE es poden fer pel canal electrònic (seu o App per a dispositius mòbils).

La proximitat amb el col·lectiu, la millora contínua o l'excel·lència en la gestió són els objectius del Plan MUFACE Avanza 2021-2023 que serveixen de base per a aquesta decisió.

Atenció presencial a Madrid: seus i serveis disponibles.

Excepte urgències d'assistència sanitària, totes  les oficines de MUFACE exigeixen sol·licitar cita prèvia a través del número de telèfon 060 o a través de la seu electrònica L'atenció presencial a Madrid queda d'aquesta manera:
* OFICINA 2: C/ Modesto Lafuente, núm. 68 28003 MADRID. Tots els tràmits, excepte subsidi d'incapacitat temporal, fill a càrrec, gran invalidesa i tràmits de personal en l'exterior. Email: oficinadn2@muface.es
* OFICINA 4: C/ Pablo Iglesias núm. 2, Pta baixa 28003 - MADRID. Tots els tràmits, excepte subsidi d'incapacitat temporal, fill a càrrec, gran invalidesa i tràmits de personal en l'exterior.  Email: oficinadn4@muface.es
* OFICINA ESPECIALITZADA: Calle Ríos Rosas, 44-A, 4a planta 28003 MADRID. Exclusivament: tràmits de subsidi d'incapacitat temporal (excepte els relatius a personal en l'exterior), fill a càrrec i gran invalidesa. Email: especializada@muface.es
* OFICINA PER A PERSONAL EN L'EXTERIOR: Plaza de la Província, 1- 6a planta 28012- MADRID. Exclusivament tràmits de personal en l'exterior (inclòs subsidi d'Incapacitat Temporal)  Email: exteriores@muface.es