accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
17/03/2021

Madrid centralitza la vacunació de la gent gran

La Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid vacunarà, a partir d'avui, 17 de març, als mutualistes de 80 anys o més a l'Hospital Infermera Isabel Zendal.

12.531 mutualistes de 80 anys o més seran vacunats a l'Hospital Zendal

La Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid informa que vacunarà a 12.531 mutualistes de MUFACE més grans de 80 anys i residents a Madrid a l'Hospital Infermera Isabel Zendal, a partir del dimecres 17 de març.

La vacunació continuarà en els següents dies, en horari de matí i tarda. Als mutualistes, tant de MUFACE, com d'ISFAS i MUGEJU, se'ls administrarà la vacuna desenvolupada per Moderna.

La Comunitat de Madrid, prèviament, trucarà telefònicament als mutualistes. Així mateix, ha habilitat un telèfon d'informació sobre vacunació, a la disposició de tot el col·lectiu mutualista, 900102112.

Des que el passat 12 de febrer MUFACE va remetre a la Conselleria de Sanitat les dades de contacte dels mutualistes, la Mutualitat ha col·laborat activament amb els responsables de Salut de la Comunitat de Madrid, com ha fet amb els responsables sanitaris les comunitats autònomes, per garantir la vacunació del col·lectiu.

Per a més informació es pot consultar aquest apartat de la pàgina web .