accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Marzo 2022

  • 24/03/2022

    Convocades les ajudes sociosanitàries del 2022

    Ja estan convocades les ajudes sociosanitàries per al present exercici. Cal destacar-ne la tramitació electrònica. A més a més, es consoliden les quanties de l'any anterior. Es poden sol·licitar des del 25 de març fins al 31 de desembre de 2022.

  • 24/03/2022

    Recepta electrònica concertada a Astúries

    Representants de MUFACE i del Consell General de Col·legis de Farmacèutics a Astúries han mantingut avui una trobada a Oviedo per avançar en els treballs d'implantació de la recepta electrònica concertada de la Mutualitat en aquesta comunitat.

  • 22/03/2022

    Primer Consell General de MUFACE del 2022

    Aquesta tarda ha tingut lloc la primera reunió del Consell General de MUFACE del present exercici. L'informe sobre el Pla d'Actuació 2021, la propera convocatòria d'ajudes sociosanitàries i la recepta electrònica concertada han estat alguns dels temes abordats.

  • 10/03/2022

    Nou servei electrònic

    Declaración anual para la prestación de hijo/a o menor a cargo con discapacidad

    MUFACE inicia la revisió anual de les prestacions de discapacitat i habilita a la Seu Electrònica la presentació de la declaració de la situació familiar i laboral del causant de la prestació per fill, filla o menor en acolliment a càrrec amb discapacitat.

  • 09/03/2022

    Ajudes dentàries i oculars març 2022

    Ilustración calendario marzo 2022

    MUFACE habilita el mes de març per a la presentació per vies no electròniques (paper) de les sol·licituds d'ajudes dentàries i oculars per a mutualistes jubilats i altres col·lectius (mutualistes voluntaris i beneficiaris a títol propi). Es recorden els canals per fer la gestió sense acudir a les oficines presencialment.

  • 08/03/2022

    Dia Internacional de la Dona

    Logo en violeta y fecha 8M en MUFACE

    La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, felicita en una carta oberta totes les dones amb motiu del Dia Internacional de la Dona