accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
09/03/2022

Ajudes dentàries i oculars març 2022

Ilustración calendario marzo 2022

MUFACE habilita el mes de març per a la presentació per vies no electròniques (paper) de les sol·licituds d'ajudes dentàries i oculars per a mutualistes jubilats i altres col·lectius (mutualistes voluntaris i beneficiaris a títol propi). Es recorden els canals per fer la gestió sense acudir a les oficines presencialment.

D'interès per a persones mutualistes jubilades, voluntàries i beneficiaries a títol propi

El mes de març, juntament amb l'octubre, són els mesos de l'any durant els quals les persones mutualistes jubilades i altres col·lectius (mutualistes voluntàries i beneficiaries a títol propi) poden presentar sol·licituds d'ajudes dentàries i oculars a través de diferents vies no electròniques. Es tracta d'una excepció a la regla que regeix per a persones mutualistes en actiu, ja que aquestes estan obligades a presentar les seves sol·licituds a través del servei electrònic.


Com sol·licitar les ajudes

Amb la finalitat d'oferir un servei millor i més àgil, les oficines provincials de MUFACE reserven l'atenció presencial per a qüestions urgents de tipus sanitari o que no admeten una altra via de tramitació i exigeixen petició de cita prèvia.

Les persones mutualistes en situació de jubilació, mutualistes voluntaries i persones beneficiàries a títol propi poden tramitar la sol·licitud d'ajudes dentàries i oculars durant el mes de març pels mitjans següents:
Correu postal: Introduint l'imprès emplenat i les factures i la documentació necessàries en un sobre dirigit al servei provincial de MUFACE que correspongui. L'imprès ha de tenir entrada abans que finalitzi el mes de març. Podeu descarregar l'imprès a la nostra pàgina web.
Altres registres: El podeu presentar en paper a través d'altres registres, la informació dels quals es pot trobar a la pàgina del Punt d'Accés General de l'Administració de l'Estat, d'acord amb el que preveu l'art. 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.
A la seu electrònica de MUFACE, utilitzant Cl@ve, certificat electrònic o DNI electrònic. (Aquest canal està sempre disponible, de gener a desembre, i és possible presentar sol·licituds 365 dies a l'any, les 24 hores).


Les persones que no puguin descarregar l'imprès el poden sol·licitar al vostre Servei Provincial per telèfon o per email i us l'enviaran per correu postal. A l'apartat Les nostres Oficines de la pàgina web podeu consultar totes les adreces i dades de contacte. També podeu obtenir l'imprès al formulari web d'Atenció a Mutualistes. En cas de sol·licitar cita prèvia per tramitar aquesta prestació, us lliuraran l'imprès i l'haureu de presentar per correu postal o mitjançant una oficina de registre general, per les vies abans esmentades.

Tota la informació sobre les ajudes dentàries i oculars de MUFACE està a la nostra pàgina web, a Els meus Serveis, prestacions complementàries .