accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Mayo-2021

  • 28/05/2021

    Juny 2021: Canvi ordinari d'entitat

    Al juny s'obre el segon període de canvi ordinari d'entitat corresponent a 2021. MUFACE segueix reportant les dades actualitzades d'identitat i contacte dels mutualistes d'opció concertada a les comunitats autònomes, responsables de les citacions per vacunar-se contra la Covid-19.

  • 28/05/2021

    Nou número de la Revista MUFACE

    La revista de MUFACE torna a estar disponible després de l'aturada a causa de la crisi sanitària. Una entrevista a Miquel Iceta, ministre de Política Territorial i Funció Pública, i el Pla de Captació de Talent de l'Administració són els temes principals d'aquest número.

  • 24/05/2021

    Reunió de MUFACE amb el Col·legi de Metges de Madrid

    Representants de MUFACE han mantingut una reunió amb la vocalia de metges jubilats del Col·legi de Metges de Madrid (ICOMEM) en la qual s'ha abordat la prescipció farmacèutica del col·lectiu.

  • 17/05/2021

    Convocades les ajudes sociosanitàries de 2021

    Ja estan convocades les ajudes de protecció sociosanitària durant 2021. S'ha incrementat la quantia en algunes ajudes, s'ha simplificat el programa per a malalts celíacs i s'amplia la tramitació digital de sol·licituds.

  • 13/05/2021

    Reunió amb l'ambaixadora de Moldàvia

    La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, ha mantingut una reunió amb l'ambaixadora de la República de Moldàvia a Espanya, Violeta Agrici, a fi d'explorar vies de col·laboració sobre mutualisme administratiu.