accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
28/05/2021

Nou número de la Revista MUFACE

La revista de MUFACE torna a estar disponible després de l'aturada a causa de la crisi sanitària. Una entrevista a Miquel Iceta, ministre de Política Territorial i Funció Pública, i el Pla de Captació de Talent de l'Administració són els temes principals d'aquest número.

Miquel Iceta: “La cogobernança és fonamental”

La Revista Muface torna a estar disponible en la seva edició digital i en paper –enviada en la seva major part al col·lectiu de mutualistes jubilats més grans de 71 anys no residents en capital de província-, després dels mesos en què la crisi sanitària a causa de la pandèmia de Covid-19 va obligar a centrar els esforços en altres canals d'informació de major immediatesa.

En el seu número 250 (Primavera de 2021), la revista obre amb una entrevista al nou ministre de Política Territorial i Funció Pública, Miquel Iceta, que va visitar la seu de la Mutualitat el passat 25 de març i va presidir el primer Consell General de MUFACE de 2021. En l'entrevista, el ministre destaca la importància de la cogobernança entre les diferents administracions i parla sobre els diferents reptes que s'han plantejat durant el seu mandat, tals com tirar endavant una nova Llei de Funció Pública, fer front a l'envelliment de les plantilles, repensar la selecció i atreure el talent i l'estabilització de l'ocupació pública.

Així mateix, es dedica un ampli reportatge al Pla de Captació de Talent de l'Administració, on s'analitzen els plans engegats per atreure a les noves generacions a l'ocupació pública i aconseguir una Administració moderna, àgil, dinàmica, igualitària i inclusiva.

També s'aborden els avanços assolits quant a la implantació de la recepta electrònica tant per a mutualistes d'opció pública com els de concertada. L'engegada de l'Observatori Estatal de la Convivència Escolar, l'aprovació per part de l'Associació Mèdica Mundial d'una Declaració sobre pseudociències i pseudoteràpies en el camp de la salut, i els actes d'homenatge a Emilia Pardo Bazán en el seu centenari, destacant la seva figura de precursora del feminisme, són uns altres dels temes tractats en l'edició de primavera de la revista.

Premi aquí per accedir a l'edició en línia de la revista