accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
24/05/2021

Reunió de MUFACE amb el Col·legi de Metges de Madrid

Representants de MUFACE han mantingut una reunió amb la vocalia de metges jubilats del Col·legi de Metges de Madrid (ICOMEM) en la qual s'ha abordat la prescipció farmacèutica del col·lectiu.

Es va parlar de la prestació farmacèutica dels professionals jubilats

La vocalia de metges jubilats del Col·legi Oficial de Metges de Madrid (ICOMEM) ha mantingut una reunió amb representants de MUFACE a fi d'abordar, entre altres temes, la prescripció farmacèutica del col·lectiu.

A la cita, que va tenir lloc el dijous 20 de maig a la seu del ICOMEM, van acudir el doctor José Ramos Sanz i Ana Zabaleta Moreno, de la Secretaria General d'aquest organisme. Per part de MUFACE, van estar presents Elena Alonso Ventura, cap de la Unitat de Suport de la Direcció general, i Xose Areses Vidal, coordinador d'àrea de la citada unitat.

En la reunió es va acordar avançar conjuntament per cercar solucions a la problemàtica actual dels metges i les metgesses mutualistes que passen a situació de jubilació, amb especial atenció referent a la prescripció farmacèutica d'aquest col·lectiu.

En finalitzar l'encontre, la delegació de MUFACE va ser convidada a visitar l'actual exposició fotogràfica del ICOMEM sobre el crucial paper dels serveis sanitaris durant la pandèmia per Covid-19.