accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Junio-2021

  • 30/06/2021

    Victor Francos presideix el Consell General de MUFACE de juny

    El secretari d'Estat de Política Territorial i Funció Pública, Víctor Francos, ha presidit el segon Consell General d'aquest exercici, al costat de la directora general de la Mutualitat, Myriam Pallarés. En la reunió s'ha aprovat la Memòria 2020 i el projecte del nou Estatut de l'Organisme Autònom de MUFACE.

  • 30/06/2021

    Aprovat el Pla Open Data de MUFACE

    La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, ha aprovat avui, 30 de juny, el Pla Open Data de la Mutualitat, que detalla les accions que durà a terme l'organisme per fomentar la reutilització de la informació i posar-la al servei de la ciutadania, les empreses i les Administracions Públiques.

  • 15/06/2021

    Convocades les Ajudes Assistencials 2021

    Les Ajudes Assistencials per 2021, publicades en el BOE del 14 de juny, mantenen les millores incloses en l'exercici anterior respecte al copagament farmacèutic. S'aconsella sol·licitar-les per seu electrònica.

  • 14/06/2021

    Cita prèvia per Seu/060 en totes les oficines

    Avui se sumen sis noves províncies al sistema de cita prèvia a través del telèfon 060 i seu electrònica. D'aquesta manera, totes les oficines de MUFACE compten ja amb aquest servei.

  • 14/06/2021

    Reunió MUFACE-CERMI: avanços en l'estratègia inclusiva

    Avui ha tingut lloc un encontre entre el Comitè Español de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) i MUFACE, a fi d'avançar en les estratègies d'inclusió que està duent a terme la Mutualitat en diferents àmbits administratius.

  • 11/06/2021

    Covid-19: Vacunació del personal en l'Exterior

    D'acord amb el Ministeri de Sanitat i el Ministeri d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació, MUFACE ha comunicat ja als mutualistes destinats en l'Exterior com enviar a la Mutualitat les dades necessàries perquè s'administrin vacunes contra la Covid-19 a les persones d'aquest col·lectiu, aprofitant el seu eventual desplaçament a Espanya. El termini per enviar les dades acaba el 20 de juny.