accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
30/06/2021

Aprovat el Pla Open Data de MUFACE

La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, ha aprovat avui, 30 de juny, el Pla Open Data de la Mutualitat, que detalla les accions que durà a terme l'organisme per fomentar la reutilització de la informació i posar-la al servei de la ciutadania, les empreses i les Administracions Públiques.

La informació, al servei de tots

La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés ha aprovat avui el Pla Open Data de la Mutualitat, un document d'especial valor ja que conté les accions que la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat durà a terme per fomentar la reutilització de la informació, dins de l'acompliment de les funcions que li encomana la normativa vigent.

D'aquesta manera, la informació generada per MUFACE es converteix en una matèria primera de gran potencial, l'adequada reutilització de la qual revertirà en  un conjunt de beneficis per a la ciutadania, les empreses i les Administracions Públiques.

Objectiu complert

El Pla Open Data , que es pot consultar aquí  Pla Open Data en MUFACE, s'adequa a l'establert pel IV Pla de Govern Obert 2020-2024 i s'enquadra dins dels objectius estratègics del Pla Avança 2021-2023 de la Mutualitat. En concret, en el referit a Innovació, Qualitat, Transparència i Rendició de Comptes.

La reutilització de la informació, resultant del rendiment dels programes d'acció de la Mutualitat, servirà, entre altres objectius fonamentals, per incrementar la informació i participació de les persones mutualistes. A més, aporta valor al Sistema Nacional de Salut, contribuint al seu enfortiment i ajuda a visibilitzar la utilitat de les mutualitats i la seva aportació a la societat.