accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Noviembre 2021

  • 22/11/2021

    Noves oficines de MUFACE a la Zona Franca de Vigo

    MUFACE obrirà noves oficines a la Zona Franca de Vigo (Pontevedra), situada al barri de Bouzas. Avui ha tingut lloc l'acte institucional de la signatura de l'arrendament, on han assistit la directora general de la Mutualitat, Myriam Pallarés, i el vicepresident i Delegat de l'Estat al Consorci, David Regades.

  • 19/11/2021

    Igualtat en la reproducció humana assistida

    Les dones sense parella, lesbianes i persones transsexuals que conservin la capacitat de gestar ja ho poden fer en peu d'igualtat, sense distinció quant a comunitat autònoma de residència o per la seva condició de mutualistes, ja siguin d'opció pública o concertada.

  • 05/11/2021

    Edició de tardor de la Revista MUFACE

    Portada de la revista número 251

    Ja està disponible l'edició de tardor de la revista MUFACE. Entre els temes principals destaquen una entrevista a la campiona paralímpica i mutualista Marta Fernández, així com un ampli reportatge sobre com està sent la tornada a les aules al tercer curs marcat per la Covid-19.

  • 03/11/2021

    Campanya de vacunació contra la grip

    CAMPAÑA VACUNACIÓN GRIPE 2021-2022 PARA MUTUALISTAS

    La campanya de vacunació davant la grip 2021-2022 ja s'ha desplegat, amb els grups de risc definits per les autoritats sanitàries i amb parcial coincidència amb la tercera dosi per Covid-19.