accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
05/11/2021

Edició de tardor de la Revista MUFACE

Portada de la revista número 251

Ja està disponible l'edició de tardor de la revista MUFACE. Entre els temes principals destaquen una entrevista a la campiona paralímpica i mutualista Marta Fernández, així com un ampli reportatge sobre com està sent la tornada a les aules al tercer curs marcat per la Covid-19.

A la portada: Marta Fernández, campiona paralímpica i mutualista

La revista de MUFACE dedica la portada de la seva edició de tardor a la campiona paralímpica i mutualista val·lisoletana Marta Fernández Infante, el palmarès de la qual s'ha engrossit, en els recents Jocs Paralímpics de Tòquio 2020-21, amb un or, una plata i un bronze en natació . Al costat de Marta, també parla Luis Huerta, un altre nedador paralímpic i beneficiari de MUFACE que va obtenir un diploma olímpic a Tòquio 2020-21.

El número 251 de la revista també inclou un ampli reportatge sobre com està sent la tornada a les aules en aquest tercer curs marcat per la crisi sanitària provocada pel coronavirus i quines mesures s'estan adoptant per esmorteir els efectes de la pandèmia.

En matèria de Funció Pública, s'aborda el debat actual sobre com ha de ser la selecció en l'ocupació pública de la qual sorgiran els nous funcionaris, tan necessitats atès l'envelliment de les plantilles i els nous reptes que suposa la digitalització de l'Administració. L'article inclou una entrevista a Maite Díez, assessora del Gabinet de la Secretaria d'Estat de Funció Pública i encarregada d'impulsar els plans per acostar l'ocupació pública a la societat.

Altres reportatges tractats en aquest número parlen sobre els avenços per aconseguir la vacuna espanyola contra la Covid-19, i sobre els beneficis de practicar la pintura entre els nostres grans. A Cultura, es dóna àmplia cobertura al premi concedit al Reial com a millor Teatre d'Òpera del món, un guardó que reconeix la tasca desenvolupada per aquesta institució abans i durant la pandèmia. El reportatge es tanca amb una entrevista a Ignacio García-Belenguer, director general del Teatro Real.

Accés a l'edició en línia de la revista.