accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

La web de MUFACE

BIENVENIDA

 

Benvolgut, benvolguda mutualista:

Li donem la benvinguda a la pàgina web de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat ( MUFACE).

La raó de ser de MUFACE, com a administració i servei públic, és garantir la salut i el benestar dels seus mutualistes i persones beneficiàries. A més de les nostres oficines provincials i delegades al territori nacional, aquesta pàgina web és la nostra principal taula virtual d'interacció amb les persones a les quals serveix.

Aquest és un portal de serveis integral: la part informativa sobre les nostres prestacions, dona accés també a la seu electrònica en la qual, amb una identificació, podrà interactuar digitalment per gestionar qualsevol tipus de tràmit.

Per a una major utilitat i eficàcia, s'ha buscat un disseny senzill de la pàgina, el contingut de la qual s'estructura en funció de la importància dels serveis, d'acord amb la seva rellevància per a la protecció de la salut. La gestió de continguts es porta a terme per personal de la pròpia Mutualitat, que atén diàriament suggeriments de millora dels nostres serveis. El suport tecnològic es presta des de la Secretaria General d'Administració Digital.

En ser exponent de la transformació digital de la Mutualitat, la web ha de ser un instrument dinàmic per aportar valor. Més enllà del compliment de la legalitat, volem que sigui accessible, usable i usada, i a més oberta a tots els suggeriments dels mutualistes a través de la bústia de Queixes, Suggeriments i Felicitacions . Conèixer la seva opinió és imprescindible per millorar la localització de la informació i la realització de tràmits; permeti'ns conèixer-la per millorar la Mutualitat. 

L'engegada d'aquesta web – al novembre de 2018- va ser un dels reptes complerts del Pla d'Impuls 2017-2020, l’objectiu del qual ha estat posar en lloc primordial a les persones. Les persones són i seran l'objectiu del nostre procés continu de millora de la qualitat.

Des d'aquí li agraïm la seva col·laboració com a mutualista, i esperem poder ajudar-lo a gestionar els seus assumptes amb agilitat.

ENTRI Al PORTAL DE SERVEIS DE MUFACE