accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

La nova web de MUFACE

 

La nova pàgina web de MUFACE pretén ser un portal integral de serveis al mutualista, una llera àgil i flexible que facilite la consulta de la informació requerida a cada moment i simplifique al màxim la realització de tràmits, eliminant desplaçaments innecessaris.

En aquesta nova pàgina, que supera l'anterior concepte de web institucional i pansa a ser essencialment de serveis, titulars i beneficiaris van a trobar, de forma més directa i intuïtiva, informació completa de totes les prestacions i serveis que posa a la seua disposició la Mutualitat. A tal fi, el disseny respon a una estructura que s'ordena en funció de la importància de les consultes, especialment aquelles relacionades amb la protecció de la salut.

Usabilitat, accessibilitat i fàcil navegació per a millorar significativament la localització de la informació i la realització dels tràmits sol·licitats; accés directe des de l'home a tots els serveis, quadres mèdics i guies (Assistència Sanitària en l'exterior, Incapacitat Temporal, Utilització de Mitjans d'Urgència…); comunicació directa amb la Mutualitat per mitjans electrònics.

En definitiva, una eina el desenvolupament de la qual forma part del Pla d'Impuls 2017-2020, i que esperem siga de gran utilitat per als nostres mutualistes i també per al personal de MUFACE, perquè aquest nou pas en el procés de modernització i digitalització de l'organisme, per a assentar-ho irreversiblement en el segle XXI, ha de servir per a aconseguir un objectiu que ens sembla fonamental i del que mai hem d'abdicar: el contacte humà, la connexió personal en la nostra xarxa d'oficines, el coneixement proper dels problemes dels mutualistes. I tot açò gràcies a la gestió més racional del temps que ens permeten les noves tecnologies.

Volem que aquesta pàgina complemente i millore l'atenció que dispensa la Mutualitat a través dels seus Serveis Provincials, Oficines Delegades i Oficina d'informació al Mutualista,  i que es constituïsca en un instrument viu i directe de comunicació amb tot el col·lectiu.

Gràcies per acompanyar-nos en aquesta il·lusionant tasca.