accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
08/11/2019

MUFACE garanteix el calendari de vacunació

MUFACE surt al pas de notícies confuses sobre la campanya de vacunació 2019-2020 i recorda als mutualistes que el sistema garanteix el compliment del calendari comú vigent.

Cada entitat ha d'informar als mutualistes

Davant l'aparició de notícies confuses sobre la present campanya de vacunació, MUFACE recorda als mutualistes que el sistema garanteix el compliment del calendari comú vigent des de 2018.

En el cas de la vacuna contra la grip, els mutualistes d'opció Pública (INSS) hauran d'acudir al seu centre de salut. Els  mutualistes adscrits a alguna de les entitats concertades – Asisa, DKV, SegurCaixa Adeslas i Igualatorio de Cantábria-   hauran d'anar al seu centre de referència, i serà el facultatiu corresponent qui indiqui l'administració de la vacuna als pacients inclosos en els grups de risc.

Cada entitat ha d'informar als mutualistes sobre el calendari, centres i horaris en què es porta a terme la vacunació, disposant dels mitjans necessaris per a dur a efecte els programes preventius inclosos en la Cartera de Serveis.

En el cas que l'Entitat asseguradora proposi  l'adquisició d'alguna de les vacunes en l'Oficina de Farmàcia, serà sense recepta mèdica. El mutualista haurà d'aportar el preu íntegre de la vacuna i, posteriorment, amb la factura de la farmàcia, sol·licitar el seu reintegrament íntegre a l'Entitat a la qual estigui adscrit.

En cas de dubte, truquin al seu servei provincial, o consultin per la nostra web o per la App Muface amb el formulari de l'Oficina d'Informació al Mutualista.