accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
01/09/2021

Bases del Premi de Pintura BBVA-MUFACE 2021

Els mutualistes i empleats de MUFACE que vulguin participar en la tretzena edició del Premi de Pintura BBVA ja poden consultar les bases del concurs a la nostra pàgina web, en els diferents serveis provincials de la Mutualitat, així com en altres canals específics.

Premis per un valor total de 14.000 euros

Ja es poden consultar a la web, i en els diferents serveis provincials de MUFACE, els cartells i tríptics amb el resum de les bases del Premi de Pintura BBVA-MUFACE 2021.

Després de l'obligat parèntesi a causa de la pandèmia, els mutualistes i empleats de MUFACE poden tornar a participar en aquesta tretzena edició del concurs, dotat amb un total de 14.000 euros en premis. Es recupera així aquesta iniciativa de promoció de l'art i la creativitat, que ha gaudit sempre d'arrelament entre el col·lectiu, i en la qual estan involucrats tant la Mutualitat com el banc BBVA, gràcies al conveni de col·laboració signat el passat 7 de juliol per la directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, amb el director de Captació, Col·lectius i Sinergies en representació del BBVA, Fernando Arnal.

Terminis de presentació

Cada participant podrà presentar una sola obra, que ha de ser inèdita, original i no premiada en cap altre concurs anterior

Les obres podran ser lliurades, personalment amb cita prèvia o mitjançant agència de transport, entre els dies 27 de setembre i 22 d'octubre de 2021, tots dos inclosos, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores a la  seu central de la Mutualitat (Pº de Juan XXIII, 26 28040 Madrid).

Com a mesura de prevenció enfront del Covid-19 i per evitar qualsevol contacte, els quadres hauran d'anar protegits, com a mínim, per una capa o embalatge de plàstic.

Per ser lliurades personalment s'haurà de sol·licitar cita prèvia en el telèfon habilitat a aquests efectes: 603729100. No seran atesos aquells participants que no hagin sol·licitat cita prèvia per al lliurament de les obres. Per a qualsevol tipus de consulta es pot trucar a aquest telèfon o enviar un correu a aquest email: premiopinturabbva@muface.es

Les obres seleccionades s'exposaran, almenys, entre el 2 i el 21 de novembre de 2021 en el lloc que oportunament s'indicarà, podent-se prorrogar l'exposició fins al dia de l'acte de lliurament dels premis. No obstant això,  en cas de no poder realitzar-se l'exposició presencial per motius sanitaris o de seguretat, les obres seleccionades seran objecte d'una exposició virtual durant, com a mínim, el mateix període.

Per a més informació, poden consultar aquest enllaç de la web.