accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
13/09/2019

Convocat el premi de pintura BBVA 2019

Ja està convocat el "Premi de Pintura BBVA 2019". Al certamen, dotat amb 14.000 euros en premis, poden concórrer els mutualistes, tant en actiu com jubilats, així com el personal que presta els seus serveis en aquest organisme.

El concurs està dotat amb 14.000 euros en premis

Ja està en marxa el “Premi de Pintura BBVA 2019 per a mutualistes i empleats de MUFACE”. La convocatòria del certamen és conseqüència del conveni de col·laboració subscrit el 5 de setembre per Myriam Pallarés, secretària general de la Mutualitat, i Fernando Arnal, en representació del BBVA.

Aquesta és la dotzena convocatòria d'un premi en suport de l'art i la creativitat que gaudeix d'enorme arrelament entre el col·lectiu. Hi podran participar els mutualistes, tant en actiu com a jubilats, així com el personal que presta els seus serveis en aquest organisme, de conformitat amb les bases del concurs.

Tres premis

El certamen es desenvoluparà al llarg de l'últim quadrimestre de 2019 i està dotat amb 14.000 euros en premis, destinats a premiar les tres obres pictòriques seleccionades i designades pel jurat nomenat a aquest efecte. Els premis, per rigorós ordre de preferència, tindran la següent dotació econòmica: 6.000 euros el primer premi; 4.500 euros el segon i 3.500 euros el tercer.

Bases(Abre en nueva ventana)

Tríptic(Abre en nueva ventana)

Cartell(Abre en nueva ventana)

Més informació en Promocions: Premi de Pintura