accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
18/11/2019

MUFACE comença a implantar la cita prèvia

Cita previa de MUFACE

MUFACE ha començat a implantar a Còrdova, des del 18 de novembre, el sistema de cita prèvia, un nou servei que s'anirà estenent a altres delegacions al llarg del proper any i que s'emmarca dins del procés de transformació digital de la Mutualitat.

Còrdova, oficina pionera

El servei provincial de Còrdova ha estat el primer a implantar el sistema de cita prèvia, un nou servei de MUFACE que s'anirà estenent a altres delegacions al llarg de 2020. Aquest és un pas més dins del procés de millora contínua de la qualitat que està suposant la transformació digital de la Mutualitat, tal com contempla el Pla d'Impuls 2017-2020.

Des del 18 de novembre, els mutualistes podran demanar cita prèvia, per començar a acudir a l'oficina provincial de Còrdova a partir del dilluns, 2 de desembre, data de l'engegada efectiva del sistema, a partir de la qual demanar cita serà obligatori.

Còmode i senzill

Per realitzar la sol·licitud a través de la web n'hi ha prou amb posar el nom, cognoms, DNI i un número de telèfon. No es requereix identificació electrònica ni registre previ. Es gestiona a través de la web de MUFACE, entrant a la seu electrònica.

També es pot realitzar el tràmit trucant al 060 , a través d'un servei d'atenció telefònica habilitat a aquest efecte.

La informació necessària per utilitzar el servei està  en l'apartat Atenció al Mutualista de la pàgina web.