accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Unitat de Suport

Integren la Unitat de Suport:

 

Sr. Alfonso Gentil Álvarez-Ossorio.

alfonso.gentil@muface.es

Telèfon 91 2739698

Llicenciat en Dret per la Universitat de Sevilla, especialista en Dret Internacional per la Universitat de Nijmegen i Màster en Comunicació Pública per l'INAP. És membre del Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat des de 2007. Ha treballat en la Sots-direcció de Fundacions i Mecenatge del Ministeri de Cultura i en el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport ha estat Sots-director General Adjunt de Cooperació Internacional i Vocal Assessor de Relacions Internacionals, i Director de la Unitat d'Internacionalització de l'Educació Superior Espanyola del SEPIE.(Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació),

Sra. Silvia Lacleta Almolda.

silvia.lacleta@muface.es

Telèfon 976 998530

Nascuda a Osca en 1962, és Llicenciada en Dret per la Universitat de Saragossa, i va ingressar en 1986 en el Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat. Ha  estat, entre altres llocs exercits, Vocal Assessora del Gabinet del Secretari d'Estat d'Administracions Territorials ( MAP); Directora General per a la Renovació i Modernització del Govern d'Aragó,  Vocal Assessora d'Assumptes Jurídics de l'Oficina del Comissari de l'Exposició Internacional Zaragoza 2008 en el Ministeri de la Presidència; Gerent del Consorci Institut per a la Recerca sobre Canvi Climàtic ( I2C2) i Secretària General de la Delegació del Govern a Aragó.

Sra. María Eugenia Mateos Rodríguez.

 

meugenia.mateos@muface.es

Telèfon 91 2739906

Nascuda a Ferrol en 1968, és Llicenciada en Dret per la Universitat Complutense de Madrid i Màster en Màrqueting per ESIC. És funcionària del Cos Superior de la Xunta de Galícia i del Cos Superior Postal i de Telecomunicacions. Ha estat Directora del Servei Provincial de Muface a Lugo. Anteriorment, va estar al capdavant de la Secretaria Provincial de Sanitat a Lugo en la Xunta de Galícia i va ser Consellera Tècnica en la Direcció general de Relacions amb les Corts així com  Directora de Programa de Relacions Internacionals en el Ministeri de Foment.

 

 

 

Sr. Celso Rodrigo Parada Alonso.

Participeplan.age@muface.es

Telèfons: 912739887 – 912739876

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, especialitat d'Economia Pública per la Universitat Autònoma de Madrid. Pertany al Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat. Anteriorment ha estat vocal assessor en la Unitat de Suport de MUFACE. Secretari General; Director del Departament Programació i Avaluació de la Gestió; Cap d'Àrea de Personal; Cap de l'Àrea Econòmic Financera i President de la Mesa de contractació en l'Agència Estatal Butlletí Oficial de l'Estat. També ha prestat serveis en la Direcció general de Telecomunicacions, en la Delegació del Govern en Telefónica i a la Universitat Autònoma de Madrid.

Sr. Agustín Valladolid Jiménez.

agustin.valladolid@muface.es

Telèfon. 91 2739810

Assessor de Comunicació. Titulat Superior de Gestió i Serveis Comuns. Llicenciat en Ciències de la Informació, branca de Periodisme, per la Universitat Complutense de Madrid. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació i desenvolupat bona part de la seva carrera professional en l'àmbit de la comunicació institucional dins de l'Administració General de l'Estat, en concret en Presidència del Govern i els ministeris de Transports i Interior.