accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Unitat de Suport

Integren la Unitat de Suport:

 

Dña. Elena Alonso Ventura.

melena.alonso@muface.es

 

Llicenciada en Dret, pertany al Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat. El seu últim lloc exercit ha estat el de Cap de la Unitat de Suport de la Direcció general de la Costa i el Mar, coordinant les tasques de protecció i gestió de la franja costanera i marítima que són competència d'aquest centre directiu. Amb anterioritat, ha exercit altres llocs com el de Sotsdirectora Adjunta d'Integració dels Immigrants, en la Secretaria General d'Immigració i Emigració o el de Cap d'Àrea de Selecció i Formació del Ministeri de Foment.

D. José Areses Vidal.

jose.areses@muface.es

 

Nascut a Tuy (Pontevedra), el 10 de març de 1974. Funcionari des de 2002 pertanyent a la 38a Promoció de l'Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat- branca jurídica. Abans de la seva actual destinació a la Unitat de Suport de la directora general de MUFACE ha exercit, entre altres, com a Director de Gabinet de l'secretari general de Funció Pública; cap de Gabinet de el director general de Funció Pública; Director de la Unitat de Coordinació de l'OOAA Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació; Vocal assessor de l'Gabinet Tècnic de l'subsecretari de el Ministeri de l'Interior; o Cap de la Unitat de Suport de la Direcció General de Qualitat i Avaluació Ambiental i Medi Natural.

D. Fernando Hernández Blanco

 

fernando.hernandezl@muface.es

Llicenciat en Farmàcia, Ciències Químiques i Doctor en Farmàcia per la Universitat Complutense de Madrid. Va ingressar l'any 2008 en el Cos de Farmacèutics Titulars. En els anys previs a la seva incorporació en l'Administració General de l'Estat, va ser Director Tècnic dels laboratoris *Sharp & *Dohme. Entre els llocs exercits cal destacar el de Cap de Servei de Sanitat Exterior i Cap d'Àrea de Sanitat en la Direcció general de l'Administració General de l'estat al Territori. Actualment compagina la seva activitat de Vocal Assessor en la Unitat de Suport de la Direcció general de MUFACE amb la docència, com a professor associat a la Universitat Complutense de Madrid.

 

 

Sra. Silvia Lacleta Almolda.

silvia.lacleta@muface.es

 

Nascuda a Osca en 1962, és Llicenciada en Dret per la Universitat de Saragossa, i va ingressar en 1986 en el Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat. Ha  estat, entre altres llocs exercits, Vocal Assessora del Gabinet del Secretari d'Estat d'Administracions Territorials ( MAP); Directora General per a la Renovació i Modernització del Govern d'Aragó,  Vocal Assessora d'Assumptes Jurídics de l'Oficina del Comissari de l'Exposició Internacional Zaragoza 2008 en el Ministeri de la Presidència; Gerent del Consorci Institut per a la Recerca sobre Canvi Climàtic ( I2C2) i Secretària General de la Delegació del Govern a Aragó.

Dña Áurea Isabel Pardo Laguna