accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Departament de Prestacions Sanitàries

Sra. Patricia Orden Quinto

dpsan@muface.es

Telf: 912739804

Sra. Patrícia Orden Quinto

Nascuda a Madrid, el 23 de novembre de 1980, és Llicenciada en Dret per la Universitat Complutense de Madrid i Master en Gestió Internacional de l'Empresa per l'Institut de Comerç Exterior ( ICEX) del Ministeri d'Indústria, Economia i Competitivitat. Pertany al Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat.

Ha prestat serveis, des del seu ingrés en l'Administració, en la Direcció general de Coordinació de l'Administració Perifèrica, primer en la unitat de personal i després 4 anys, com a Sots-directora Adjunta de Coordinació fins a la seva incorporació a MUFACE al març de 2017.

Competències

Al Departament de Prestacions Sanitàries li corresponen els següents funcions:

a) La planificació, avaluació, regulació, seguiment i control de la prestació d'assistència sanitària recollida en l'article 14.1.1r.) de la Llei 29/1975, de 27 de juny.

b) La gestió, administració i proposta de resolució de la prestació d'assistència sanitària, en els casos en els quals aquestes competències no hagen sigut delegades per la Direcció general en els serveis perifèrics.

c) La presidència dels Comissions Mixtes Nacionals previstes en els concerts subscrits per MUFACE per a la prestació de l'assistència sanitària.