accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Departament de Prestacions Sanitàries

DIRECTORA DEL DEPARTAMENT

María Eugenia Mateos Rodríguez

dpsan@muface.es

Telèfon: 912739804

Nascuda a Ferrol en 1968, és Llicenciada en Dret per la Universitat Complutense de Madrid i Màster en Màrqueting per ESIC. És funcionària del Cos Superior de la Xunta de Galícia i del Cos Superior Postal i de Telecomunicacions. Ha estat Directora del Servei Provincial de MUFACE a Lugo. Anteriorment, va estar al capdavant de la Secretaria Provincial de Sanitat a Lugo en la Xunta de Galícia i va ser Consellera Tècnica en la Direcció General de Relacions amb les Corts del Ministeri de Presdència així com  Directora de Programa de Relacions Internacionals en el Ministeri de Foment.

Com a Vocal Assessora de la Unitat de Suport de MUFACE, des de novembre de 2017 ha enfocat la seva activitat en la coordinació i supervisió dels serveis provincials de la Mutualitat, d'acord amb les pautes de la Secretaria General, així com en la implantació de projectes d'innovació i millora de la qualitat del servei alineats amb el Pla d'Impuls 2017-2020, com la cita prèvia, el procés d'afiliació massiva o la integració en el servei telefònic 060. També ha implantat des de la Unitat de Suport projectes sectorials, subministrant així suport tècnic integral als departaments de MUFACE,  com és el cas del servei electrònic de prestacions complementàries dentàries i oculars.

Competències

Al Departament de Prestacions Sanitàries li corresponen els següents funcions:

a) La planificació, avaluació, regulació, seguiment i control de la prestació d'assistència sanitària recollida en l'article 14.1.1r.) de la Llei 29/1975, de 27 de juny.

b) La gestió, administració i proposta de resolució de la prestació d'assistència sanitària, en els casos en els quals aquestes competències no hagen sigut delegades per la Direcció general en els serveis perifèrics.

c) La presidència dels Comissions Mixtes Nacionals previstes en els concerts subscrits per MUFACE per a la prestació de l'assistència sanitària.