accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Departament de Prestacions Sanitàries

DIRECTORA DEL DEPARTAMENT

Paula Roche Paredes

dpsan@muface.es

 

Natural de Elx (Alacant), és graduada en Dret i Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Madrid (UAM). Pertany al Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat des del 2017, any en què també va fer el màster d'Administració Civil de l'Estat per la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP). Ha exercit diferents funcions a la Subdirecció General de Personal ia la de Relacions amb l'Administració de Justícia del Ministeri de Justícia.

Va començar a treballar a la Mutualitat el 2018, on ha desenvolupat la seva tasca com a tècnica superior, consellera tècnica i subdirectora adjunta a la Secretaria General fins a aquest nou nomenament, com a directora del departament encarregat de la planificació, avaluació, regulació, seguiment i control de la assistència sanitària a tots els mutualistes.

Competències

Al Departament de Prestacions Sanitàries li corresponen els següents funcions:

a) La planificació, avaluació, regulació, seguiment i control de la prestació d'assistència sanitària recollida en l'article 14.1.1r.) de la Llei 29/1975, de 27 de juny.

b) La gestió, administració i proposta de resolució de la prestació d'assistència sanitària, en els casos en els quals aquestes competències no hagen sigut delegades per la Direcció general en els serveis perifèrics.

c) La presidència dels Comissions Mixtes Nacionals previstes en els concerts subscrits per MUFACE per a la prestació de l'assistència sanitària.