accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Totes les guies

Assistència Sanitària en l'exterior i Desplaçaments temporals

D'una banda, Muface dona cobertura als mutualistes destinats i/o residents a l'estranger per treball oficial i als seus beneficiaris a través d'un Concert d'Assistència Sanitària en l'exterior (CASE).

Per una altra, els mutualistes i els seus beneficiaris que necessitin assistència sanitària en ocasió d'un desplaçament temporal a l'estranger tindran dret al reintegrament de les despeses ocasionades per aquesta assistència, quan aquesta hagi tingut la seva causa en un accident, malaltia, embaràs o part sorgits o agreujats imprevisiblement durant la seva estada en l'exterior. S'entén per desplaçament temporal a l'estranger aquell que, estant relacionat amb la Funció Pública, no sigui superior a sis mesos, o que, sent per motius privats, no superi els dos mesos.(*)

(*) Si viatja al Regne Unit, tingui en compte que, després de la sortida d'aquest Estat de la Unió Europea, la validesa de la seva TSE allà acaba el 31 de dciembre de 2020. Informeu-vos abans de viatjar a la nostra web i al Ministeri d'Afers Exteriors .No obstant això, el sistema de reemborsament previst en la legislació nacional específica de MUFACE no es veu afectat pel BREXIT.

A continuació trobarà una guia per a cada supòsit.