accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Totes les guies

Assistència Sanitària en l,exterior i Desplaçaments temporals

D'una banda, Muface dona cobertura als mutualistes destinats i/o residents en l'estranger per treball oficial i als seus beneficiaris a través d'un Concert d'Assistència Sanitària en l'Exterior ( CASE).

Per una altra, els mutualistes i els seus beneficiaris que precisen assistència sanitària en ocasió d'un desplaçament temporal a l'estranger tindran dret al reintegrament dels gastos ocasionats per aquesta assistència, quan esta haja tingut la seua causa en un accident, malaltia, embaràs o part sorgits o agreujats imprevisiblement durant la seua estada en l'exterior. S'entén per desplaçament temporal a l'estranger aquell que, estant relacionat amb la Funció Pública, no siga superior a sis mesos, o que, sent per motius privats, no supere els dos mesos.(*)

(*) Si viatja a Regne Unit, tingui en compte que, després de la sortida d'aquest Estat de la Unió Europea, la validesa del seu TSE allà acaba el 31 de dciembre de 2020. Informeu-vos abans de viatjar a la nostra web i al Ministeri d'Afers Exteriors . No obstant això, el sistema de reemborsament previst en la legislació nacional específica de MUFACE no es veu afectat pel BREXIT.

A continuació trobarà una guia per a cada supòsit.