accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
14/06/2022

Convocats els ajuts assistencials per al 2022

A partir de demà, 15 de juny, ja es poden sol·licitar les ajudes assistencials per al 2022. Beneficien a persones mutualistes jubilades o mutualistes perceptors de prestació d'orfandat o viduïtat que compleixin els requisits contemplats a la Resolució de 3 de juny de 2022 de MUFACE, publicada avui al BOE.

El termini de sol·licitud acaba el 15 de setembre

Ja estan convocades les ajudes assistencials per al 2022. Així figura a la Resolució del 3 de juny de 2022 de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat publicada avui, 14 de juny, al Butlletí Oficial de l'Estat. Es tracta d'ajudes destinades a atendre situacions de necessitat que no estiguin cobertes per altres prestacions, sempre que no tinguin els recursos indispensables per fer-hi front, destacant les ajudes per sufragar les despeses de farmàcia abonades des de l'1 de juliol de 2021 fins al 30 de juny del 2022.

A qui beneficien
Aquestes ajudes beneficien persones mutualistes jubilades o mutualistes perceptors de prestació d'orfandat o viduïtat que compleixin determinats requisits. Segueixen en vigor les mesures aprovades en l'exercici anterior, com ara l'increment fins als 15.000 euros del límit màxim de renda, per sota del qual es poden percebre les ajudes al copagament farmacèutic, o la seva quantia mínima, fixada en 50 euros .

Millor per la Seu Electrònica
El termini de sol·licitud s'inicia el 15 de juny i finalitza el 15 de setembre, i el termini per resoldre les sol·licituds acaba el 15 de desembre de 2022. MUFACE recomana tramitar les sol·licituds a través de la Seu Electrònica, amb Cl@ve, certificat digital o DNI electrònic. També es poden sol·licitar per correu postal. Els qui vulguin presentar la sol·licitud presencialment a la seva corresponent oficina provincial, han de recordar demanar cita prèvia.

Més informació a la web de MUFACE: “Ajudes assistencials”