accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
21/01/2022

Nou servei electrònic de MUFACE

Ja és possible tramitar per via electrònica la sol·licitud d'indemnització per lesions permanents no invalidants, utilitzant Cl@ve, certificat digital o DNI electrònic.

Indemnització per Lesions Permanents No Invalidants

Ja és possible tramitar la sol·licitud d'Indemnització per Lesions Permanents No Invalidants a través de la Seu Electrònica de MUFACE , utilitzant Cl@ve, certificat digital o DNI electrònic.

Aquesta prestació consisteix a abonar una indemnització per una sola vegada amb motiu de lesions produïdes per malaltia professional o en acte de servei. Han d'estar qualificades per l'equip de valoració d'incapacitats, han de tenir caràcter definitiu i han de suposar una alteració física que no suposi la jubilació per incapacitat permanent per al servei.

Anualment es tramiten unes cent sol·licituds, i les indemnitzacions solen ser de quantitat elevada. S'ha volgut donar prioritat a un servei que té com a objectiu compensar econòmicament mutualistes en actiu per les lesions, mutilacions o deformitats permanents provocades per malaltia professional o en acte de servei.

Objectiu estratègic

El Pla MUFACE Avanza 2021-2023, dins del seu Objectiu Estratègic de simplificació, persegueix facilitar al màxim les gestions dels i les mutualistes i l'agilització de la resposta, fet que suposa reduir al màxim el paper, potenciant la seu electrònica com a canal de interacció, sempre tenint en compte la bretxa digital i preservant els canals convencionals.

Aquest nou canal de presentació de sol·licituds se suma als ja existents:
* A les nostres oficines acudint amb cita prèvia .
* Mitjançant correu postal, emplenant l'imprès oficial.
* També amb l'imprès oficial, a qualsevol dels registres previstos a l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Amb aquest nou servei, la Mutualitat continua donant la màxima importància a l'objectiu de transformació digital, mantenint alhora l'atenció personalitzada als i les mutualistes.

La informació i si escau l'imprès per formular sol·licituds es poden veure a l'apartat corresponent de la nostra pàgina web.