accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
21/09/2021

Nova Newsletter i millores a la web

A partir d'avui, MUFACE rellança el seu servei de butlletí de notícies, de caràcter bimestral i obert a totes les persones que vulguin subscriure's. Així mateix, s'ha reestructurat la pàgina principal de la web de la Mutualitat, agilitzant l'accés als continguts de major rellevància

El butlletí de notícies de la Mutualitat serà bimestral

Ja està disponible, per a tota aquella persona que vulgui subscriure's, sigui o no mutualista, el nou servei de Newsletter de la Mutualitat. El rellançament d'aquest butlletí de notícies de MUFACE permetrà als qui així ho desitgin rebre cada dos mesos enllaços als continguts informatius publicats en l'apartat Comunicació de la web. Per donar-se d'alta poden punxar en aquest enllaç.

A més, s'enviaran enllaços amb informació específica sobre alguna notícia publicada si es refereix a prestacions sotmeses a termini o alguna altra convocatòria limitada en el temps que pugui tenir interès conèixer amb antelació. El primer butlletí bimestral serà enviat el 2 de novembre

El servei és totalment voluntari i requereix la subscripció i el consentiment exprés del subscriptor, sent el compromís de MUFACE utilitzar les dades aportades exclusivament amb la finalitat de remetre la Newsletter i no cedir-los sota cap concepte. Tot el marc relatiu a Protecció de Dades es pot consultar en aquest apartat de la web: enllaç. Qualsevol subscriptor també es podrà donar de baixa en qualsevol moment, accedint al mateix enllaç.

La renovació del servei de Newsletter és una de les línies d'actuació de millora de la comunicació contemplades en el Pla Muface Avanza 2021-2023, dins de l'objectiu estratègic de mantenir una major proximitat amb el col·lectiu. A més, aquest butlletí periòdic de notícies és una eina de comunicació de gran potencial que ofereix la possibilitat no solament d'estar informat sobre els actes institucionals i activitats de MUFACE, sinó també la d'inscriure's en esdeveniments que celebri la Mutualitat.

Millora del portal web

Juntament amb el rellançament de la Newsletter, la Mutualitat aprofita per fer-se ressò de suggeriments i queixes de mutualistes respecte a la disposició de continguts i serveis a la web . En la línia de facilitar la cerca de serveis, l'accés a continguts com la seu electrònica, les dades de contacte de les oficines de MUFACE o Atenció al Mutualista i la cita prèvia es posen en lloc més visible i d'accés més fàcil, tant a través d'ordinador com de dispositiu mòbil.


A més, s'inclouen nous continguts com el Pla de Pensions de l'AGE o el servei de Newsletter,  ja esmentat, i enllaços a àmbits externs de gran interès amb els quals MUFACE manté una relació de col·laboració,  com el telèfon 016 (Delegació del Govern contra la Violència de Gènere), el Ministeri de Sanitat o el Comitè Español de  Representants de persones espanyoles amb discapacitat (CERMI). És la primera reorganització profunda del portal des que al novembre de 2018 es va engegar la renovada web de MUFACE.

Amb ambdues actuacions, MUFACE aferma la seva estratègia de proximitat al col·lectiu. Animem als mutualistes i a totes les persones interessades per la gestió de MUFACE al fet que se subscriguin a nostra Newsletter.