accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
29/07/2021

Nova seu del servei provincial de Ceuta

El servei provincial de Ceuta estrena nova seu el proper 2 d'agost. Més àmplia que l'anterior, completament accessible i amb majors mesures de seguretat, permetrà millorar l'atenció prestada als 4.700 mutualistes residents a la Ciutat Autònoma.

Més ampli, segur i completament accessible

Els 4.700 titulars i beneficiaris de MUFACE residents a Ceuta estan d'enhorabona. El proper 2 d'agost el seu servei provincial estrena nova seu, més àmplia, més segura per tots i completament accessible.  El local, situat en la planta baixa del número 1 del cèntric carrer de Velarde resulta més còmode tant per als treballadors com per a tots els mutualistes que acudeixin amb cita prèvia, obligatòria des del mes de juny de 2020. La cita està disponible tant en el telèfon 060 com a la seu electrònica de MUFACE, solament amb DNI i un telèfon mòbil. A causa del trasllat, la setmana del 26 al 30 de juliol no s'estan oferint cites presencials.

Cuidada atenció

El Servei Provincial de Ceuta s'ha bolcat en el primer semestre d'aquest any a localitzar i actualitzar les dades del seu col·lectiu mutualista a fi que tots puguin ser vacunats contra la Covid-19 al seu degut temps. Durant la pandèmia, la cuidada atenció als seus usuaris, tant a través de les nombroses trucades telefòniques ateses com, en els casos urgents, de forma presencial, va ser la principal preocupació dels empleats d'aquesta oficina, que a partir d'ara podran seguir prestant el servei amb més mesures de seguretat i una major comoditat dins de les instal·lacions.

Les dades de contacte de la nova oficina de MUFACE a Ceuta pot trobar-les en aquest enllaç.