accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
23/02/2021

Ajudes dentàries i oculars de març

MUFACE ha habilitat diferents canals perquè els mutualistes jubilats, voluntaris i beneficiaris a títol propi, sol·licitin les ajudes dentàries i oculars de març de 2021. S'intenta evitar que acudeixin a les oficines a fi d'evitar riscos innecessaris.

D'interès per a mutualistes jubilats, voluntaris i beneficiaris a títol propi

La sol·licitud d'ajudes dentàries i oculars corresponents a març de 2021, mes habilitat per a presentació en paper per mutualistes jubilats, voluntaris i beneficiaris a títol propi, es pot realitzar a través de diferents canals per evitar que acudeixin a les oficines fins i tot amb cita prèvia, i així evitar riscos innecessaris.

Aquesta mesura afecta als mutualistes jubilats, voluntaris i beneficiaris a títol propi, que poden presentar en paper la sol·licitud de l'ajuda durant els mesos de març i octubre, segons la normativa vigent

La Mutualitat agraeix la compressió de tots els seus mutualistes en aquesta situació extraordinària, tenint en compte a més la campanya d'actualització de dades per a vacunació, que és prioritària per al col·lectiu de persones grans.

Com demanar-les

Els col·lectius citats han de tramitar la sol·licitud d'ajudes dentàries i oculars durant el mes de març de 2021  a través d'aquests canals:
* Correu postal: Introdueixin l'imprès emplenat i les factures i documentació necessària en un sobre dirigit al servei provincial de MUFACE que els correspongui. Poden descarregar l'imprès en aquest enllaç
* A través de la Seu Electrònica de MUFACE, utilitzant Cl@ve, certificat electrònic o DNI electrònic:  https://sede.muface.gob.es/ (Aquest canal està sempre  disponible i és possible presentar sol·licituds  365 dies a l'any, les 24 hores).
* Altres registres: Ho poden presentar en paper en aquestes oficines generals de registre (OIAC): ENLLAÇ (D'acord amb l'Art. 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre)

Les persones que no puguin descarregar l'imprès, l'han de sol·licitar  al seu servei provincial per telèfon o per email i l'hi enviaran per correu postal. En aquest enllaç poden consultar totes les adreces: Les nostres oficines.

En cas de sol·licitar cita prèvia per tramitar aquesta prestació, li lliuraran l'imprès i l'haurà de presentar per correu postal o a través d'una oficina de registre general.

Mutualistes obligatoris en actiu

La Mutualitat recorda que des de l'1  de març de 2019, els mutualistes obligatoris en actiu hauran de presentar les sol·licituds de Prestacions Dentàries i Oculars utilitzant els processos electrònics " Sol·licitud de Prestacions Dentàries" i "Sol·licitud de Prestacions Oculars" de la nostra Seu Electrònica. Per a això, han d'obtenir certificat digital, DNI electrònic, o la identificació Cl@ve.